Cine este noua iubită a lui Cristian Boureanu. Controversatul om de afaceri se iubește cu o sexy-avocată de peste Prut

S-a aflat cine este iubita secretă a lui Cristian Boureanu. După Cristina Belciu, afaceristul nu s-a mai regăsit în nicio relație serioasă.

16 aug. 2023, 21:40
Cine este noua iubită a lui Cristian Boureanu. Controversatul om de afaceri se iubește cu o sexy-avocată de peste Prut
Cristian Boureanu iubește din nou

Cristian Boureanu iubește din nou! Se pare că omul de afaceri are o nouă parteneră, după despărțirea de Cristina Belciu. Între timp, au mai apărut și alte zvonuri despre călcâiele aprinse ale controversatului afacerist, dar se pare că nu s-a legat nimic.

Citește și: Cristian Boureanu, ipostaze șocante în centrul Capitalei. A fost surprins în compania Laurei Dincă, după 2 ani de la despărțire! Care sunt șansele să vedem o împăcare

Un detaliu interesant este numele actualei iubite ale acestuia. O cheamă ca pe una dintre fostele partenere ale lui Boureanu, dar și fizicul este asemănător cu cel al femeilor din trecutul afaceristului. Asta nu e singura coincidență. Fostul parlamentar o plimbă pe noua iubită în aceleași locuri în care le ducea pe fostele iubite. De exemplu, weekendul trecut, cei doi au fost surprinși în Snagov, relatează Cancan.

Cristian Boureanu iubește o moldoveancă de peste Prut, pe nume Laura Romanică. Iubita afaceristului a absolvit Dreptul penal. Potrivit sursei citate, aceasta pare să fie mai apropiată de vârsta iubitului decât au fost celelalte femei din viața lui.

Citește și: Fosta iubită a lui Cristian Boureanu are pretenţii mari după idila cu afaceristul. „Mi-au crescut standardele”

Chiar dacă se dorește a fi o relație discretă, Laura Romanică nu ratează nici o ocazie de a da semne că se află în apropierea lui Cristian Boureanu. Tânăra s-a pozat cu ochelarii de soare ai iubitului, iar imaginea a ajuns direct pe Instagram. De altfel, tânăra a ținut să le arate urmăritorilor săi și locul în care se afla în acele momente.