Cine este poliţistul care a bătut crunt o femeie pe care o chemase să îi zugrăvească. A lovit-o cu pumnii, cu picioarele, cu vatraiul

O femeie din Potcoava, Olt, a fost bătută cu sălbăticie de un bărbat care s-a dovedit a fi chiar poliţist la postul din localitate. Numele lui este Petrică Nicușor Rotaru și este agent.

27 oct. 2019, 13:16
Cine este poliţistul care a bătut crunt o femeie pe care o chemase să îi zugrăvească. A lovit-o cu pumnii, cu picioarele, cu vatraiul

Femeia a ajuns la spital desfigurată, cu răni grave, după ce a fost bătută de poliţist. Victima a povestit că bărbatul a vrut să o şi violeze, i-a rupt hainele de pe ea şi a ameniţat-o că o va omorî şi o va îngropa în grădină.

În urma cercetărilor, s-a descoperit că agresorul este chiar agent în cadrul Poliției orașului Potcoava si era în concediu de odihnă, la locuința sa.

IPJ Olt a deschis o anchetă, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe, cercetările fiind efectuate sub coordonarea unui procuror.

În presă au apărut imagini cu mărturiile femeii aflate pe un pat de spital din Craiova. Victima povesteşte clipele cutremurătoare prin care a trecut.

„Prima dată m-au chemat la el să-i spun cât îi iau de cameră dacă-i dau cu lavabilă și pe urmă a tras de mine, mi-a rupt hainele. M-a luat la bătaie cu pumnii. A vrut să aibă relații cu mine. A tras de mine, mi-a dat cu picioarele, cu pumnii, cu vătraiul, a vrut să mă taie cu cuțitul. (…) Mă rugau să beau și eu am spus că nu beau și m-au stropit cu coniac și cu bere. A început să strige în gura mare (…) că el mă omoară cu mâna lui, că de la el din casă nu mai scap decât cu picioarele înainte sau moartă și îl trimitea pe cumnatul meu să facă groapă în grădină, că mă îngroapă în grădină”, a povestit femeia.

Femeie bătută cu sălbăticie de un poliţist, în Olt. Omul legii a încercat să o şi violeze. „Mi-a zis că mă îngroapă în gradină”