Cine este Radu Siffredi, bărbatul care i-a luat mințile Oanei Matache? Drama prin care a trecut acesta în adolescență

Radu Siffredi este bărbatul care i-a sucit mințile Oanei Matache, însă foarte puțină lume știe detalii despre acesta. Tânărul este în vârstă de 28 de ani și a terminat actorie. Acesta a fost foarte mult timp ținta bullying-ului.

06 mart. 2023, 15:19
Cine este Radu Siffredi, bărbatul care i-a luat mințile Oanei Matache? Drama prin care a trecut acesta în adolescență
Radu Siffredi, declaraţii controversate despre relaţia cu Oana Matache

Controversa momentului este legată de divorțul neașteptat al Oanei Matache de șoțul său, Răzvan Miheț. Scandalul mediatic a izbucnit de la faptul că aceasta a început o relație cu Radu Siffredi, un tânăr de 28 despre care nu se știau prea multe. Mama acesteia se pare că este total împotriva acestei relații și îl atacă pe Radu cu fiecare ocazie. Totuși cine este bărbatul car i-a furat mințile Oanei Matache.

Citește și: Copiii Oanei Matache au ajuns la Răzvan Miheț după despărțire. Fostul soț al artistei îi vrea cât mai departe de Radu Siffredi

Numele adevărat al lui Radu Siffredi este, de fapt, Radu Mihai Bădilaș și este în vârstă de 28 de ani. Acesta este de profesie editor video și „director of picture”. Acesta se ocupă cu filmarea și coordonarea materialelor video, dar în paralel este și creator de conținut și influencer. El a termina, de fapt, facultatea de Actorie. Acesta este cunoscut în mediul online, în special pentru colaborarea cu Silviu Faiăr. Tânărul de 28 de ani s-a născut pe data de 11.11.1994, la Galați. Mama sa se numește Luminița, iar tatăl său, Octav, cu care are o relația foarte apropiată.

„Eu sunt la bază editor video, așa am început, am lucrat cu streameri cunoscuți Silviu Faiăr, Zlăvog și am făcut și publicitate și reclame. La momentul de față sunt director of picture, adică filmez. Eu am terminat liceul de teatru și visul meu de mic, a fost să mă fac actor, lucru pe care am fost nevoit să-l abandonez pentru că am avut accidentul și mi s-a spus din start că din cauza danturii, nu mai am dicție. Am plecat din țară și am avut niște joburi de care nici nu-mi este rușine: am spălat veceuri, am făcut zidărie, am dus farfurii la masă. Joburi de emigrant. Una dintre cele mai traumatizante experiențe cu joburi pe care le-am avut. M-am angajat la o firmă care trimitea oameni să fie ospătari la evenimente mari și am nimerit la un eveniment la stadionul echipei de la Rangers din Glasgow și fiecare ospătar ținea două mese. Și la una dintre mese s-au purtat foarte urât cu mine, s-au prins de accentul meu.

M-au întrebat de unde sunt și le-am spus că sunt din România și au început să facă glume cu mine „gipsy, gipsy”. S-au purtat constant foarte arogant cu mine. Era tipul ăsta, era cu soția lui, îmbrăcată într-o rochie de gală foarte scumpă. M-a chemat la masă cu șase pint-uri de bere pe o tavă și tipul s-a întors și am vărsat din greșeală toate berile peste rochia neveste-sii și pe toată masa. Tipul, nervos, m-a plesnit cu un prosop peste ochi și mi-a spus „curăță mai repede! M-a terminat chestia asta, m-a bufnit plânsul m-am dus la șeful de sală „îmi dau demisia, nu mai pot!”. Și am plâns tot drumul spre casă, nu m-e rușine să recunosc, nu am plâns în viața mea cum am plâns atunci, eu sunt și mai orgolios din fire. Asta e o experiență din care am învățat să nu mai las oamenii să nu-și mai bată joc de mine.”, a declarat Radu Siffredi.

Drama neștiută a lui Radu Siffredi

Foarte puțină lume știe despre drama pe care a trăit-o acesta în copilărie, în special din cauza faptului că a fost ținta bullying-ului, din cauza unui accident prin care a trecut. În adolescență, la doar 16 ani, Radu a fost implicat într-un eveniment tragic, fiind la un pas să își piardă viața. Din fericire, acesta a supraviețuit, însă, timp de doi ani tânărul nu a avut dinți.

„Am avut parte de bulying, pe care nu l-am luat chiar atât de grav, pentru că eram un băiat pus pe glume și am crescut în Galați. Totuși, timp de doi ani, eu nu am avut dantură, și mi se spunea „Ahaha, nu ai dinți!”, „Îți cad dinții din gură!”. Carisma m-a ajutat să-mi păstrez prietenii lânga mine, să am prietenă în vremea aceea. Ani mai târziu, psihologul mi-a spus că m-a afectat. Și până în ziua de azi sunt foarte conștient de dantura mea. Am avut un accident la 16 ani și mi-am pierdut dantura și aproape viața, și am opt implanturi și două reconstrucții faciale.  Am unele momente în care mi-e rușine să zâmbesc.”,  a mai adăugat Radu Siffredi.

Citește și: Oana Matache a anunţat oficial divorţul! Motivul pentru care a plecat de acasă cu cei doi copii