Cine este şi cum arată AMANTA celui mai bogat om din lume. MULTIMILIARDARUL a divorţat după o căsnicie de 25 de ani FOTO

Jeff Bezos, fondatorul companiei Amazon, considerat cel mai bogat om din lume, a anunțat că pune capăt căsniciei de 25 de ani cu MacKenzie Bezos. Omul de afaceri cu o avere estimată de Forbes la 136,8 miliarde de dolari ar avea o relație de mai mulţi ani cu Lauren Sanchez, o prezentatoare TV din SUA.

10 ian. 2019, 15:30

Jeff Bezos, 54 de ani, a anunțat că divorțează de femeia alături de care are patru copii.

„După cum știu familia și prietenii noștri, după o lungă perioadă de iubire și un proces de separare, am decis să divorțăm și să ne continuăm viața separat, ca simpli prieteni. Considerăm că am fost incredibil de norocoși că ne-am găsit unul pe altul și deosebit de recunoscători pentru fiecare dintre anii în care am fost căsătoriți. Dacă am fi știut că ne vom separa după 25 de ani, am fi procedat la fel. Am avut o viață minunată împreună”, au scris cei doi în mesajul trimis pe Twitter.

Cel mai bogat om din lume, Jeff Bezos, îşi face ceas de 42 de milioane de dolari. Cum va arăta ceasul cu garanţie de 10.000 de ani FOTO

Jeff Bezos este fondatorul și directorul general al Amazon, cel mai mare retailer online din lume, care recent a devenit cea mai valoroasă companie din lume. Pe lângă Amazon, mai deține și Blue Origin, companie care este angrenată în cursa pentru cucerirea spațiului cosmic cu SpaceX a lui Elon Musk. Divorțul lui Jeff Bezos ar putea fi cel mai scump din istorie, ținând cont de averea fondatorului Amazon, care se ridică la 136,8 miliarde de dolari. Având în vedere faptul că Amazon a fost fondată în 1995, la un an de la căsătorie, soția lui Jeff Bezos ar putea pretinde jumătate din avere, adică ar putea primi circa 66 de miliarde de dolari.

Lauren Sanchez, 49 de ani, a divorțat, la rândul ei, în toamna anului trecut, de Patrick Whitesell, care este impresar la Hollywood, punând capăt unei căsnicii de 12 ani. În vârstă de 49 de ani, vedeta TV și-a început cariera ca reporter în domeniul divertismentului la emisiunea Extra, realizată de Warner Bros. Prezentatoarea s-a căsătorit în 2005 cu Patrick Whitesell, iar la nuntă au participat numeroase celebrități, precum Matt Damon, Ben Affleck, Jennifer Garner, Hugh Jackman și Jessica Alba. Lauren Sanchez a jucat în filme precum Fight Club, The Day After Tomorrow şi Ted 2. Căsătorită de două ori și mamă a trei copii, Lauren Sanchez l-ar fi întâlnit pe Jeff Bezos prin intermediul soțului ei. În 2016, prezentatoarea, soțul ei și Jeff Bezos au fost văzuți împreună la o petrecere organizată cu prilejul lansării filmului „Manchester by the Sea”.