Cine este și cum arată iubita campionului mondial David Popovici. Au o relaţie de doi ani FOTO

David Popovici a devenit campion mondial la vârsta de doar 17 ani, după ce a obținut prima medalie de aur pentru înotul masculin românesc. Sportivul a câştigat, luni, cursa de 200m, iar miercuri va concura în finala probei de 100m!

21 iun. 2022, 20:35
Cine este și cum arată iubita campionului mondial David Popovici. Au o relaţie de doi ani FOTO
Cine este și cum arată iubita campionului mondial David Popovici

Cine este și cum arată iubita campionului mondial David Popovici. Adolescentul urmează cursurile Liceului „George Coşbuc” din Capitală şi este îndrăgostit de o superbă domnișoară blondă, care preferă să rămână o fire discretă. Cei doi sunt de mai multă vreme într-o relație, dar nu apar prea des împreună pe rețelele de socializare, ci preferă să se iubească departe de ochii curioșilor și de gurile rele. După medalia de aur de la Budapesta, iubita lui l-a felicitat, fiind extrem de mândră!

Eduard Novak a scos formularea „toate inimile României” din mesajul în maghiară transmis lui David Popovici. Prima explicaţie

Cine este și cum arată iubita campionului mondial David Popovici. Cei doi sunt într-o relație de aproximativ doi ani, dar sportivul a fost însoţit la CM doar de părinți și de antrenorul Adrian Rădulescu.

David Popovici, reacție acidă după ce televiziunile din România au ignorat CM de natație

David Popovici, campion mondial în proba de 200 metri liber, a reuşit o nouă performanţă de exepţie, calificându-se marţi în finala probei de 100 metri liber, care va avea loc miercuri seara. Sportivul a reuşit cel mai bun timp al semifinalelor, 47,13 secunde, record mondial de juniori.

David Popovici, reacție acidă după ce televiziunile din România au ignorat CM de natație. David Popovici a avut o postare acidă pe Instagram, în legătură cu acest subiect. „Revoluția nu va fi televizată”, a scris campionul mondial în dreptul fotografiei care a adunat zeci de mii de like-uri și mii de comentarii!


loading...
Partenerii noștri