Cine este și cum arată iubita lui Cristian Tudor Popescu. Este cu 20 de ani mai tânără

Cristian Tudor Popescu este un jurnalist cunoscut de toată lumea, însă viața sa privată este ținută departe de ochii curioșilor.

13 mart. 2021, 13:36
Cine este și cum arată iubita lui Cristian Tudor Popescu. Este cu 20 de ani mai tânără

Cine este și cum arată iubita lui Cristian Tudor Popescu. Celebrul jurnalist își ține viața privată foarte bine ascunsă și nu vorbește niciodată despre viața sa.

Jurnalistul a fost căsătorit de patru ori și de fiecare dată a divorțat. În prezent, conform presei mondene, jurnalistul ar avea o relație stabilă cu o femeie cu 20 de ani mai tânără.  Cei doi au fost suprinși împreună în urmă cu o perioadă mai lungă de timp, iar de atunci se pare că nu s-au despărțit. Despre femeia misterioasă din viața jurnalistului Cristian Tudor Popescu nu se știu mai multe detalii.

Cine este și cum arată iubita lui Cristian Tudor Popescu. Gazetarul are doi copii care s-au orientat spre altă carieră. Tudor Popescu are o firmă de producție audio-video care are un real succes în lumea filmului, însă despre fiul cel mic nu se știu mai multe detalii.

Cine este și cum arată iubita lui Cristian Tudor Popescu.

Citește și: Larisa Drăgulescu dezvăluie ce ocupaţie are: „Câştig bani frumoşi din ceva care îmi place. Nu e ca şi cum am fost călugăriţă” GALERIE FOTO

Cristian Tudor Popescu s-a născut pe 1 octombrie 1956, la București. După primele studii universitare a devenit inginer, absolvind în anul 1981 Facultatea de Automatică şi Calculatoare din Bucureşti. Însă, după anul 1989 s-a remarcat ca scriitor, filmolog, jurnalist.

CTP sare la gâtul celor care îi folosesc imaginea: „Nu pot fi decât nişte escroci!”

Gazetarul Cristian Tudor Popescu susţine că numele său ar fi fost folosit într-o campanie de promovare a unei monede virtuale şi declară ferm că nu are nicio legătură cu aceasta.

CTP se arată indignat de faptul că unele persoane îi asociează imaginea cu moneda virtuală Bitcoin. El spune că nu are legătură cu așa ceva, iar cei care se ocupă de această campanie sunt doar niște escroci.

Răspund unei întrebări care mi s-a tot pus în ultima vreme: Nu am intrat în viața mea în speculații financiare. N-am nicio legătură cu „colajele” mizerabile de pe net care folosesc persoana CTP pentru a împinge oamenii să se bage în „investiții” cu moneda virtuală BITCOIN. Inșii care fac așa ceva nu pot fi decât niște escroci chitiți să extragă din buzunarul cetățenilor creduli niște bani cât se poate de reali”, a precizat jurnalistul Cristian Tudor Popescu pe pagina sa de Facebook.