Cine este şi cum arată ACUM prima mare iubire a lui Victor Slav. Care a fost povestea lor FOTO

Victor Slav s-a iubit în adolescență, mai precis în primul an de facultate, cu o tânără foarte frumoasă, pe nume Andreea Popescu.

29 sept. 2017, 07:46

Victor Slav şi Andreea Popescu au stat împreună timp de aproape un an și jumătate. Acum, fiecare și-a găsit fericirea și are propria familie. Andreea este căsătorită și are două fetițe superbe, în timp ce Victor are o relație frumoasă cu Bianca Drăgușanu și au și eu o fetiță, pe nume Sofia.

Bianca Drăguşanu, mărturisiri intime din dormitorul lui Victor Slav: „Partea cea mai frumoasă cu zvârcolitul în pat ştiţi care este?”

„Eram în primul an de facultate. Ştiu că l-am cunoscut printr-o colegă, ne-am cunoscut la o petrecere. Era un băiat drăguţ, atrăgea toate privirile. Ne-am întâlnit la mine acasă, unde ne-am strâns mai mulţi şi am  jucat cărţi. Eu am făcut primul pas, şi nu pentru că el ar fi fost prea timid, dar aşa s-a întâmplat. La ceva timp, am aflat că taţii noştri au fost colegi de serviciu, că bunicii noştri se cunoşteau”, a povestit prima iubită a lui Victor Slav, potrivit Click.

„Eu am fost cea care am renunţat. Intervenise rutina. Probabil aveam nevoie să ne maturizam, eram prea mici şi cred că a fost şansa vieţii lui, căci dacă rămânea cu mine, nu ajungea ce este azi. La scurt timp a participat la „Vara ispitelor”, iar partenera lui din show mi-a spus când ne-am întâlnit că-i vorbea des de mine”, a mai spus Andreea Popescu.