Cine este si pentru ce militează partidul AUR?! Naţionalism, unire şi credinţă creştină sunt exact valorile cu care şi Vadim Tudor a făcut cariera politică

Marea surpriză a alegerilor parlamentare din 2020 este partidul AUR. Deşi Alianţa pentru Uniunea Românilor este pentru prima dată când are o listă electorală pentru Senat şi Camera Deputaţilor, românii nu s-au ferit să voteze noul partid.

06 dec. 2020, 18:51
Cine este si pentru ce militează partidul AUR?! Naţionalism, unire şi credinţă creştină sunt exact valorile cu care şi Vadim Tudor a făcut cariera politică

Partidul AUR face spectacol la alegerile parlamentare 2020.  Partidul a fost înființat în septembrie 2019, de către activistul unionist și candidatul de la alegerile europarlamentare ale aceluiași an George Simion.Partidul propune o abordare contractualistă a politicii. Filiale sale se găsesc  în 22 de țări din Europa și America de Nord.

Partidul AUR face spectacol la alegerile parlamentare 2020. Ce legătură are formaţiunea politică cu Vadim Tudor

Alianţa pentru Uniunea Românilor  este caracterizată ca fiind conservatoare, patrioată, naționalistă și unionistă. Partidul AUR ocupă slotul electoral lăsat liber de Vadim Tudor. După moartea sa, Partidul România Mare a intrat într-un con de umbră, iar poziţialăsată liberă de formaţiunea politică a fost ocupată anul acesta de Alianţa pentru Uniunea Românilor (AUR).

În 24 ianuarie 2020, Alianța pentru Unirea Românilor și-a lansat programul politic el cuprinzând următoarele: Unirea cu Republica Moldova, libertate personală, religioasă, economică, politică, stat de drept, justiție independentă și funcțională, egalitate în fața legii, egalitate de șanse, transparență, meritocrație și responsabilitate, economie de piață liberă, presă liberă, nu aservită, protejarea, promovarea și exploatarea sustenabilă a resurselor naționale de la patrimoniul natural și cultural la resursele umane, un aparat instituțional simplificat, depolitizat, eficient, bazat pe competențe, respect pentru proprietate, care este inviolabilă, promovarea și garantarea la nivel european a drepturilor și libertăților celor peste 10 milioane de români din afara granițelor în spiritul reciprocității și a unei cât mai strânse cooperări între statele membre și partenere UE și guvernare eficientă, atât la nivel național cât și european, în baza unei strânse cooperări între sectorul public, privat și inițiativele civice.

Citeşte şi: Partidul AUR, marea surpriză a alegerilor parlamentare 2020. Când s-a înfiinţat formaţiunea politică şi care este povestea: Protest în corturi la Piaţa Victoriei

Care sunt valorile formaţiunii politice care a uimit la alegerile parlamentare 2020

Familia este baza oricărei societăți sănătoase. De aceea, este vital ca societatea să stimuleze constituirea de familii, să sprijine și să apere familia. Membrii unei familii au o legătură de sînge, dar şi una de ordin spiritual, integrată în unitatea complexă a neamului.

Națiunea este comunitatea tuturor celor care au o limbă, o cultură și o istorie comună, indiferent că se regăsesc între granițele aceluiași stat sau nu. Iubirea de neam este firească și se exprimă prin păzirea şi afirmarea creatoare a fiinţei şi geniului naţional, precum şi printr-un efort conştient de armonizare cu celelalte neamuri, în concertul universal al omenirii.Idealul național este reunificarea tuturor teritoriilor care aparțin comunităților românești istorice.

Credința creștină este fundament al civilizației europene și izvor de sănătate morală. Libertatea și demnitatea persoanei sînt de neconceput în absența legii morale, care este conținută în învățătura de credință.

Libertatea este cel mai de preț dar al lui Dumnezeu pentru om și se cuvine apărată și păstrată. Libertatea de gîndire, de credință, de exprimare, de asociere, de mișcare, de inițiativă, precum și accesul liber al persoanei la o activitate economică sînt esențiale într-o democrație.

Citeşte şi: Cine este George Simion, liderul AUR, partidul care ar putea fi surpriza alegerilor parlamentare 2020. Unionistul vrea să ajungă deputat, dar are interdicţie a intra în Republica Moldova
 

 


loading...