Cine este soția lui Cristian Leonte de la ProTV. Este căsătorit cu una dintre colegele sale prezentatoare

Pe Cristian Leonte îl știe o țară întreagă, dar și pe soția sa la fel. Puțini sunt cei care știu, însă, că cei doi formează un cuplu. Sunt căsătoriți de ani buni și au împreună doi copii.

07 mai 2023, 13:39

Cristian Leonte și soția sa sunt două figuri cunoscute publicului de la ProTv. Cei doi sunt unii dintre cei mai apreciați prezentatori, însă puțini sunt cei care știu că ei formează un cuplu.

Cristian Leonte se iubește de ani buni cu Paula Herlo, colega sa de la România, te iubesc! Cei doi s-au cunoscut la locul de muncă, s-au plăcut, iar până la a forma o familie nu a mai fost decât un pas.

Cristian Leonte și Paula Herlo sunt colegi de aproape două decenii. S-au cunoscut mai întâi prin intermediul transmisiunilor în direct, iar după ceva timp s-au întâlnit și față în față. S-au văzut, s-au plăcut, ce-a mai rămas de făcut? Să formeze o familie. Sunt împreună de ani buni, au doi copii și pare că totul le merge din plin.

”La TV ne-am cunoscut. La PRO TV! La televizor, în transmisiuni în direct, așa ne-am cunoscut unul pe altul, nu știu care pe cine primul. A durat ceva până ne-am întâlnit în persoană, amândoi plecați de acasă la București”, a spus prezentatorul, potrivit Viva.

Acesta spune că, deși sunt colegi de muncă, ei se întâlnesc destul de rar, ceea ce reprezintă un avantaj pentru relația lor.

”Noi doi avem noroc, rareori lucrăm efectiv împreună. Au fost câțiva ani în care am avut birou unul lângă altul, iar când nu era bine, nu era bine. Dar sunt convins că deja oamenii știu că Paula e o profesionistă aparte, ea nu doar folosește informația, ci o urmărește până la detalii și implicații extinse, așa că, atunci când îi cer un sfat sau verific ceva, îmi iau notițe. Sigur că e un avantaj că nu e nevoie niciodată să spun de unde vin noaptea târziu… Se poate verifica cu emisia. Sau unde plec așa devreme”, a mai spus acesta.

În ceea ce privește secretul relației lor, Paula Herlo spune că nu există o rețetă, ci totul este pus pe seama iubirii și a înțelegerii.

”Nu cunosc secretele! Dacă le-aș ști, le-aș scoate la vânzare. Aș face bani spunându-le oamenilor cum să își ducă viețile împreună. Nu cred că există rețete sau secrete. Există căsnicii cu bune și cu rele”, a spus Paula Herlo, potrivit Viva.