Cine este SOŢUL ministrului Finanţelor, Anca Dragu. De ce este supranumit „IRON MAN”. FOTO

Soţul ministrului Finanțelor, Marius Dragu, este un sportiv, plin de muşchi, care participă la numeroase competiţii, de la cele de înot, până la cele de alergare sau cicliste.

11 dec. 2015, 08:54

Anca Dragu, în vârstă de 42 de ani, a lucrat în domeniul finanțelor internaționale, alături de bărbați cărora meseria le cere să vină la costum și cravată. Însă, soțul Ancăi Dragu este un sportiv plin de mușchi, SCRIE wowbiz.ro.

Marius Dragu, soțul  noului ministru, este antrenor de  înot la o piscină din Bruxelles și participă la numeroase competiții sportive.

Marius Dragu a participat şi la „Iron Man România”, o competiţie extrem de grea, în care sportivii trebuie să facă faţă unor probe ce includ înotul, alergatul şi ciclismul.

Citeşte şi: Ministrul Finanţelor face noi precizări legate de creşterea salariului minim

Cei doi sunt căsătoriți de câțiva ani și au împreună un băiețel de cinci ani. Până la numirea în funcție a ministrului Finanțelor, cei trei locuiau la Bruxelles.

Marius Dragu s-a născut în Bucureşti şi a studiat la Facultatea de Electronică din cadrul Universităţii Politehnice din Bucureşti.


 


loading...