Cine este tânăra de 25 de ani găsită moartă în gara Ciulniţa. Tatăl ei a activat în structurile Serviciului pentru Intervenții şi Acţiuni Speciale

Andreea Ioniţă, 25 de ani, a fost găsită moartă la 200 de metri de Gara Ciulniţa. Tânăra, care este fiică de poliţist, prezenta mai multe lovituri la nivelul capului.

07 sept. 2023, 18:05
Cine este tânăra de 25 de ani găsită moartă în gara Ciulniţa. Tatăl ei a activat în structurile Serviciului pentru Intervenții şi Acţiuni Speciale

Tânăra de 25 de ani găsită moartă în gara Ciulniţa se întorcea de la Constanța cu trenul care se deplasa pe ruta Mangalia-București. Andreea lucra la o farmacie în Constanţa.

Cine este tânăra de 25 de ani găsită moartă în gara Ciulniţa

Cu puţin timp înainte de a ajunge la Ciulniţa, tânăra a vorbit cu sora ei prin video call. Se întâmpla în jurul orelor 23.00. Ultimele cuvinte au fost: „Uite, acum cobor”. Apoi, rudele nu au mai reușit să dea de ea. Familia a alertat Poliţia şi, la scurt timp, tânăra a fost găsită fără suflare. Era întinsă lângă șina de tren.

La data de 6 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Ciulnița au fost sesizați, de către un bărbat, cu privire la faptul că fiica sa nu a coborât din trenul de călători care circula pe ruta Mangalia-București, neștiind nimic despre ea.

În urma primelor cercetări, la aproximativ 20 de metri de peron a fost găsită fata, de 25 de ani, care prezenta leziuni la nivelul capului. Aceasta a fost examinată medical de un echipaj din Serviciul de Ambulanța Județean Călărași, fiind ulterior declarat decesul acesteia”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, potrivit presei locale.

Citeste si Moarte misterioasă în Călărași! Fiica unui polițist, în vârstă de 26 de ani, găsită moartă în gară. Prezenta leziuni grave la nivelul capului

Tatăl acesteia este călărășean pensionat din structurile Serviciul pentru Intervenții și Acțiuni Speciale, potrivit site-ului marinbadea.ro

A fost deschis dosar penal pentru omor

Echipajul de pe ambulanţă a încercat să îi acorde primul ajutor, dar tânără nu a mai putut fi resuscitată, declarându-i-se decesul.

Moartea tinerei este suspectă, spun polițiștii, având în vedere condițiile în care a fost găsit trupul neînsuflețit al acesteia. Urmează ca necropsia să stabilească din ce cauză s-a produs decesul.

În cauză a fost deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de omor. Polițiștii desfășoară cercetări, urmând să fie analizate camerele de supraveghere din zonă, așa cum a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Călărași, pentru România TV.