Cine este tânăra ucisă cu bestialitate lângă Bucureşti. Criminalul şi iubitul fetei au fost ARESTAŢI

Avem noi detalii din ancheta crimei sadice din apropiere de Capitală. Criminalul a fost prins la Mamaia când încerca să-şi vândă bicicleta. Cu tupeu, suspectul îi implora pe oamenii să-i dea bani ca să ajungă acasă. El a fost prins la 24 de ore după ce ar fi înjunghiat-o pe tânăra de 30 de ani în apartamentul ei din Bragadiru. Potrivit România TV, individul şi-a recunoscut fapta în faţa anchetatorilor, iar mobilul crimei sadice a fost furtul. Criminalul şi iubitul tinerei au fost arestaţi pentru 30 de zile.

29 iun. 2019, 08:26
Cine este tânăra ucisă cu bestialitate lângă Bucureşti. Criminalul şi iubitul fetei au fost ARESTAŢI

UPDATE: Criminalul şi iubitul fetei au fost arestaţi pentru 30 de zile sub acuzaţia de omor şi complicitate la omor.

UPDATE: Iubitul tinerei a fost, de asemenea, reţinut, anunţă România TV.

Tânărul a fost identificat pe baza imaginilor de pe camerele de supraveghere. Surse din anchetă susţin că după ce a omorât-o pe tânără, a răscolit casa dar nu a găsit decât 150 de lei cu care a pelcat la mare. El a fost prins în staţiunea Mamaia, când încerca să-şi vândă bicicleta. Direct de pe litoral, tânărul în vârstă de 26 de ani a fost adus la IPJ Ilfov.

Este vorba despre un prieten de-al iubitului victimei, care a fost văzut pe camerele de supraveghere intrând în scara blocului în jurul orei la care a avut loc crima. 

Bărbatul bănuit de săvârşirea crimei din Bragadiru a fost prins în staţiunea Mamaia de către poliţiştii SIC Ilfov, IPJ Constanţa şi cu sprijinul DOS – IGPR. Autorul este Ionuț P., în vârstă de 26 de ani, din București. Acesta și-a recunoscut fapta, mărturisind că a plecat în Mamaia imediat după comiterea crimei. Din câte se pare, inculpatul ar fi o persoană apropiată prietenului victimei, cel care a și descoperit trupul neînsuflețit.

În urma investigației, anchetatorii au constatat ca din apartament lipseau cheile de la masina fetei. Înainte de a se face nevăzut, criminalul a vrut să plece cu maşina victimei. Autoturismul nu putea fi pornit însă decât cu recunoaştere facială.

Tânăra de 30 de ani a lucrat pentru Alexandru Cumpănaşu. Invitat in studioul România TV, acesta a aflat tragica veste in direct. Cercetările în acest caz sunt efectuate de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov.