Cine este tânăra ucisă în dubla crimă din judeţul Braşov. Avea 25 de ani, era învăţătoare şi urma să se căsătorească

Misterul se adânceşte în cazul celor două femei găsite moarte în localitatea braşoveană Hoghiz. Ambele victime prezentau semne de moarte violentă. Oamenii legii nu exclud ipoteza că mama şi-ar fi ucis propria fiică, iar ca să scape de consecinţe, s-ar fi incendiat.

17 dec. 2023, 22:29
Cine este tânăra ucisă în dubla crimă din judeţul Braşov. Avea 25 de ani, era învăţătoare şi urma să se căsătorească

Apropiații spun că femeia de 50 de ani suferea de depresie. Anchetatorii iau în calcul toate ipotezele în acest caz, inclusiv cea a unei crime urmată de o sinucidere. Asta pentru că, potrivit martorilor, între cele două femei ar fi avut loc o ceartă. Mama și-a ucis fiica, apoi a ieșit în curte, în spatele casei unde s-ar fi incendiat.

Descoperirea macabră a fost făcută de un vecin, după ce soţul femeii, care era plecat în cursă cu autocisterna, s-a alarmat că cele două nu mai răspund la telefon și l-a rugat să meargă la el acasă să vadă ce se întâmplă. Bărbatul a avut parte de un șoc.

Citeste si Descoperire macabră într-o localitate din Braşov. Un bărbat şi-a găsit soția carbonizată, iar fiica, strangulată

Cine este tânăra ucisă în dubla crimă din judeţul Braşov

Tânăra a fost găsită moartă în pat cu urme de violență în zona gâtului, iar mama în curte cu arsuri grave pe corp. Fata de 25 de ani terminase facultatea și lucra ca învățătoare suplinitoare la o școală dintr-un sat vecin. Voia să-și ia definitivatul ca să devină titular pe post. În fiecare weekend, tânăra venea la casa părintească.

Avea un iubit, iar cunoscuții spun că cei doi voiau să se căsătorească.

Citeste si Ginerele otrăvit de soacra de 83 de ani cu mercur rupe tăcerea! „Sunt îngrozit! Am trăit cu dracul în casă 30 de ani“

La solicitarea telefonică a unui bărbat care este proprietarul unui imobil din comuna Hoghiz, un vecin care are cheia şi un unchi al proprietarului au intrat în curte şi au descoperit cadavrul unei femei.

Ulterior, poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului, respectiv la locuinţa familiei din comuna Hoghiz, au descoperit în curtea casei cadavrul unei femei de 45 de ani iar în locuinţă cadavrul altei femei, fiica primei femei, aceasta având vârsta de 25 de ani. Ambele prezentau indicii de moarte violentă”, a declarat procurorul-şef al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, Adrian Radu.