Avocata lui Cristi Borcea spulberă misterul: Când va fi trecut în certificat tatăl băieţelului Valentinei Pelinel

Cu toate condiționările făcute de Valentina Pelinel, Cristian Borcea a reușit s-o convingă să-l recunoască în acte ca tată al băiețelului ei, deși afaceristul nu a divorțat încă de a doua soție.

10 iun. 2016, 09:47
Avocata lui Cristi Borcea spulberă misterul: Când va fi trecut în certificat tatăl băieţelului Valentinei Pelinel

În jurul celei mai controversate relații a momentului se conturează o aură normală după multe secrete care au ieșit la iveală, treptat, creionând o situație clară: Valentina Pelinel i-a dăruit un copil lui Cristian Borcea, scrie libertatea.ro. Fostul manechin a născut miercuri un băiețel, iar fostul acționar dinamovist, aflat încă în penitenciar, a ținut să-i arate cât de mult o apreciază trimițându-i un munte de flori.

Citeşte şi Gigi Becali a făcut anunţul: De ce nu poate Cristi Borcea să fie tatăl copilului lui Pelinel

Situația părea neclară pentru Borcea, care nu știa dacă Valentina îl va recunoaște în acte drept tatăl copilului. Aceasta le-ar fi spus apropiaților ei că nu-l va trece în certificat până nu divorțează de Alina. Și totuși ceva a schimbat planurile proaspetei mămici.

„Recunoașterea copilului se va face în teremn de 30 de zile prin intermediul unui notar care se va deplasa la penitenciar, iar ulterior vom solicita și cele cinci zile libere pentru vizita copilului. Clientul meu nu a divorțat încă”, ne-a declarat avocata afaceristului, Lilica Poppa.

Alina îl ține în corzi cu divorțul

Așadar, Cristi Borcea a reușit s-o convingă pe blondă să-l ia de… tătic și speră s-o mai îndulcească în zilele de libertate pe care le va petrece alături de ea, cel mai probabil luna viitoare.

Citeşte şi Ce a făcut Alina Vidican de la Miami, când a aflat că s-a născut copilul Valentinei Pelinel

Alina Vidican, plecată la Miami, cu cei doi copii, îl ține pe Borcea în corzi cu divorțul, deși părea că s-a resemnat acceptând, aparent, după separare, doar o sumă decentă de întreținere. Ea locuiește acum într-un apartament de lux unde a mai stat cât timp a fost la rândul ei amanta lui Borcea, în perioada în care afaceristul era căsătorit cu Mihaela Borcea.

Afaceristul și-a dorit mulți moștenitori, ajungând la un real „palmares”: șapte copii cu patru femei diferite.