Cine este tatăl Elizei Iliescu. Ce ştie adolescenta despre acesta

Avea 66 de ani când a adus-o pe lume pe Eliza. Se întâmpla în luna ianuarie a anului 2005. Decizia Adrianei Iliescu, fost profesor universitar, a fost una controversată şi a devenit imediat subiect de dezbateri: unii o felicitau pentru că a avut curaj să nască la acea vârstă, alţii o judecau considerând-o egoistă şi compătimind-o pe Eliza că va creşte fără mamă.

19 aug. 2022, 23:12

Lupta Adrianei Iliescu pentru a deveni mamă a început cu mult înainte de conceperea Elizei. Niciun medic nu voia să-i facă fertilizare in vitro din cauza vârstei înaintate. În cele din urmă, cel care şi-a asumat acest risc a fost medicul Bogdan Marinescu de la Maternitatea Giuleşti. Dr. Marinescu a păstrat o legătură atât de apropiată cu Adriana Iliescu, încât aceasta i-a dat dreptul de a avea grijă de fetița ei, Eliza, atunci când ea nu va mai fi.

Și dacă mor, Eliza nu rămâne singură, îl are pe nașul ei care va avea grijă de ea. Îi las și două apartamente, m-am asigurat că va avea un start bun în viață„, mărturisea Adriana Iliescu într-un interviu mai vechi.

Cine este tatăl Elizei Iliescu şi ce ştie adolescenta despre tatăl ei

Când Adriana Iliescu a născut, a devenit cea mai bătrână mamă din România şi a ţinut mult timp prima pagină a ziarelor. Adriana Iliescu şi-a crescut singură fiica aşa cum a ştiut mai bine şi nu a plecat nicio secundă urechea la gurile rele. Între timp, fetiţa a crescut şi a început să pună întrebări despre tatăl ei. În primă fază, mama ei i-a povestit că tatăl este plecat la muncă în străinătate, dar că are multe rude care o iubesc.

Citeste si Legătura neştiută dintre Adriana Iliescu şi Maurice Munteanu: „Te făcea să te îndrăgostești”

“M-a întrebat unde e tăticul ei. I-am spus că tati este plecat în străinătate să lucreze. De fapt, Eliza știe că are mai multe rude, inclusiv bunici în afară. Dar o să-i spun, la un moment dat, adevărul, pentru că ea oricum va afla. I-am spus că mai târziu, când o să mai crească, o să discut cu ea și o să-i povestesc totul”, a mărturisit Adriana Iliescu.

În cazul fertilizarilor in vitro, donatorii sunt anonimi, din acest motiv Eliza nu va avea prea multe şanse să afle cine este adevăratul ei tată.

Eliza Iliescu vrea să studieze în România: „Am decis să urmez modelul mamei”

Eliza Iliescu a fost șefă de promoție la absolvirea cursurilor Liceului „Dimitrie Paciurea”. Nu a vrut să dezvăluie media generală pe care a avut-o, dar a menționat că este „peste 9.50”. „Nu-mi place să mă laud cu asta! Așa că nu vă voi spune exact media mea generală. Să zicem că e de peste 9,50!”, a declarat Eliza Iliescu pentru Impact.

Tânăra nu se consideră vedetă deşi este cunoscută de toată România.

Nu m-am considerat niciodată, așa cum spuneți dumneavoastră, o mică-vedetă. Dimpotrivă, am fost și sunt un om normal. Colegii și profesorii mei așa cred că m-au privit. Și eu la fel pe ei, ca pe niște oameni normali. Uneori, însă, am aflat că există și excepții. Nu-mi face nicio plăcere să vorbesc despre asta și vreau ca lumea să mă considere un om normal, așa cum îi văd și eu pe cei din jurul meu”, a declarat Eliza Iliescu.

Eliza Iliescu mai are de trecut prin probele examenului de Bacalaureat, dar se gândește deja la facultățile pe care le va urma, având în vedere că a decis deja că se va înscrie la cursurile Facultății de Litere, dar și la Filosofie.

Nu am luat niciun moment în calcul varianta de a studia în străinătate. Așa că m-am oprit asupra a două variante. Este vorba despre Facultatea de Litere, dar și de cea de Filosofie. Am decis să urmez modelul mamei și cum ea a fost profesoară, asta vreau să fac și eu! Realizez că nu va fi simplu, mai ales că voi încerca să le urmez în paralel, dar îmi doresc să încerc să fac asta! Și să calc pe urmele mamei”, a mai declarat Eliza Iliescu.

Citeste si Ce pensie are Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România. Ce avere îi va lăsa fiicei sale, Eliza