Cine este Yasmine, tânăra sexy alături de care a fost surprins Pepe FOTO

Pepe a lăsat în urmă divorţul de Raluca Pastramă şi tocmai a fost surprins în compania Yasminei, un cunoscut make-up artist din București. Cei doi au petrecut la un local de fițe din Capitală de ziua tinerei.

18 mai 2021, 08:19

Cine este Yasmine, tânăra sexy alături de care a fost surprins Pepe. Paparazzii SpyNews au surprins imagini senzaţionale cu Pepe și o domnișoară misterioasă. Artistul a fost văzut în compania unei tinere superbe, la câteva luni de la divorțul de Raluca Pastramă.

Cine este Yasmine, tânăra sexy alături de care a fost surprins Pepe

Cei doi au petrecut la un local de fițe din Capitală, mai exact din parcul Herăstrău. Tânăra care i-a furat atenția lui Pepe este un cunoscut make-up artist. Yasmine a cochetat în trecut și cu meseria de model, fiind pe podiumurile prezentărilor de modă. Frumoasa artistă se bucură de un trup de zile mari. Potrivit SpyNews, Pepe a ajuns alături de domnișoara misterioasă la un local de ultimă fiță din Herăstrău, împreună cu antrenorul său și soția acestuia pentru a o sărbători pe tânără. Imaginile postate de șatenă pe rețelele de socializare sunt dovada că știe cum să iasă în evidență, iar ipostazele de senzație în care se afișează în fața internauților adună foarte multe aprecieri.

Pepe a vorbit, în sfârşit, despre relaţia cu Raluka. Ce spune artistul despre timpul petrecut cu frumoasa cântăreaţă: O plac, mă place, de câte ori ne vedem ne luăm în brațe!