Cine se luptă să guverneze lumea? Top 10 cele mai mari comploturi din istorie, de la Illuminati la George Soros

Dacă v-aţi uitat la Dosarele X sau v-aţi pierdut prin hăţişurile internetului ştiţi că nu trebuie să credeţi tot ce se spune, iar versiunile oficiale sunt mult cosmetizate în raport cu realitatea. Sigur, ar fi bine să nu cădem în extrema cealaltă şi să devenim caraghioşi, clamând tot soiul de teorii ale conspiraţiei precum unii care sunţit că Michelle Obama este teroristă, soţul ei o şopârlă gigantică, iar Prinţul William va conduce lumea după Apocalipsă. Iată un top al comploturilor faimoase cu cel mai mare număr de adepţi.

05 feb. 2017, 09:50
Cine se luptă să guverneze lumea? Top 10 cele mai mari comploturi din istorie, de la Illuminati la George Soros

1. Illuminati

Illuminati sunt un fel de nebuloasă, constituită din grupuri secrete care urzesc uriaşe comploturi mondiale cu scopul de a stăpâni lumea. De altfel, Illuminati mai sunt numiţi şi Stăpânii din Umbră, iar istoria neconvenţională şi neoficială le atribuie crearea celor mai importante revoluţii care au schimbat irevocabil faţa lumii. Revoluţiile Americană, Franceză şi Bolşevică. Totodată, lor li se atribuie şi crearea Hollywood-ului, la începutul secolului trecut, centrul mondial de manipulare prin intermediul creaţiilor artistice. Fritz Springmeier, în lucrarea „Bloodlines of the Illuminati”, enumeră cele 13 familii care alcătuiesc forul conducător al Nobilimii Negre care dirijează mişcarea: Astor, Bundy, Collins, DuPont, Freeman, Kennedy, Li, Onassis, Rockefeller, Rothschild, Russel, van Duyn şi Casa Merovingiană. Ultima formă a Noii Ordini Mondiale gândite de Illuminati ar fi aceea în care vor restrânge numărul oamenilor de pe planetă de la câteva miliarde la câteva milioane.

2. Francmasonii

Francmasoneria este o fraternitate bizară plină de coduri și simboluri de neînțeles pentru majoritatea oamenilor. Se spune că ar fi condusă din umbră de mişcarea Sionistă prin intermediul aşa-zisului Guvern ultrasecret „invizibil” al Terrei numit şi Majestic 12 şi prin Marea Lojă Mamă şi Consiliul Suprem B’NAI B’RITH. Pentru a controla lumea, francmasonii folosesc metode precum şantajul economic, politic, militar, informaţional, manipularea unor întregi naţiuni prin metode clasice (propagandă deschisă, corupţie, şantaj şi prin tehnici de război psihologic: intoxicarea cu informaţii false, pervertirea conştiinţelor omeneşti, dirijarea intereselor unor naţiuni şi popoare în direcţii contrare intereselor proprii, semănarea urii şi dezbinării între cetăţenii aceleiaşi naţiuni sau între popoare diferite). Scopul ascuns al francmasoneriei este dominaţia asupra întregii planete şi întemeierea unei republici mondiale cu desăvârşire laică, condusă de un guvern mondial francmasonic.

3. Reptilienii

Adepţii acestei teorii susţin că lumea ar fi condusă de o rasă extraterestră, care îşi poate schimba înfăţişarea după propria voinţă. Aceştia ocupă poziţiile cheie în societatea noastră, iar scopul lor este, evident, manipularea rasei umane pentru beneficiul lor. Familia Bush şi familia regală britanică sunt figuri marcante ale reptilienilor. Se mai spune că pentru a supravieţui reptilienii trebuie să bea sânge de om şi nu se dau deloc în lături să facă acest lucru. Reptilienii sunt conştienţi de faptul că nu îşi vor mai putea păstra forma umană şi de aceea, prin supuşii lor francmasoni încearcă să pregătească terenul, obişnuindu-i pe oameni cu acest lucru (vezi emisiunile Discovery despre extratereştri). Ei încearcă acum să facă public faptul că există de mii de ani pe planetă noastră şi că s-au implicat în mersul istoriei, ceea ce este adevărat, însă vrând să ne păcălească că s-ar fi implicat într-un sens benefic, explicând această prin diverse sofisme.

4. Operaţiunile “Steagul Fals”

“Steagul fals” este o ramură derivată dintr-un şiretlic militar real şi anume punerea în practică a unei acţiuni clandestine îmbrăcat în uniforma inamicului. Complotiştii sunt însă tentaţi să vadă “steagul fals” peste tot. Este cazul atentatelor din 11 septembrie 2001, despre spun că ar fi fost comise de însuşi guvernul SUA, sau atacului de la Pearl Harbour, care ar fi atribuit eronat japonezilor, el fiind comis chiar de americani, pentru a justifica în ochii populaşiei intrarea SUA în cel de-al Doilea Război Mondial. Sunt unii care susţin că atentatele de la Boston ar fi fost comandate şi sponsorizate de Michelle Obama. Cea mai de actualitate operaţiune “steag fals” ar fi situaţia din Ucraina, guvernul SUA finanţând ostilităţile cu cca 5 miliarde de dolari, încurajând grupările neonaziste şi aproximativ 400 de militari din trupele speciale sub acoperire, printre aceştia şi lunetişti, pentru a crea victime de ambele părţi.

5. Asasinate şi morţi suspecte

Este o practică populară de a contesta versiunea autorităţilor cu privirea la moartea sau asasinarea unor mari personalităţi. Cel mai cunoscut caz este cel al preşedindelui american JF Kennedy, care a generat o serie de teorii, dar nici morţile lui Martin Luther King sau Malcolm X nu sunt excepţii. S-a mers până într-acolo încât s-a spus că Lady Diana ar fi fost omorâtă din ordinul Reginei Elisabeta a II-a sau că Michael Jackson şi-ar fi înscenat moartea, iar el de fapt s-ar afla în viaţă. Inclusiv în România sunt numeroase morţi considerate suspecte, precum cea a jurnalistului Dumitru Tinu, decedat pe 1 ianuarie 2003 într-un accident rutier, a afaceristului Mihai Erbaşu, găsit în 2004 în piscina aproape goală a vilei sale din Snagov sau, mai nou, a patronului Hexi Pharma, Dan Condrea.

6. Apocalipsa şi Noua Ordine Mondială

Un număr foarte mare de oameni așteaptă venirea lui Antihrist pe Pământ, care, după Apocalipsă, va stăpâni lumea și îi va oprima pe creștini și evrei. Cele mai recente zvonuri indică faptul că Antihristul ar fi de fapt William, Prinţul moşteniror al tronului Marii Britanii. Biblia nu ne spune nimic specific legat de locul de unde va veni Antihristul şi este probabil că majoritatea oamenilor care trăiesc în vremea când Antihristul va fi descoperit să fie foarte surprinsă de identitatea sa. Antihristul s-ar putea să fie în viață în zilele noastre sau nu. Martin Luther a fost convins că Papa din vremea sa a fost Antihristul. În anii 1940, mulți au crezut că Adolf Hitler a fost Antihristul.

7. Proiectul HAARP

Proiectul HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program) este un proiect ştiinţifico-militar american, desfăşurat în Alaska şi care are ca scop oficial studierea ionosferei. În jurul său au fost emise însă multe teorii interesante, care susţin că scopul HAARP ar fi de fapt de a schimba clima, de a devia traiectoriile rachetelor şi, în special, de a manipula minţile oamenilor. S-a afirmat oficial că din cauza lipsei bugetului şi a faptului că instalaţia poluează foarte mult proiectul a fost suspendat, dar nimeni nu crede acest lucru. Nu doar adepții teoriilor conspirației au motive să se teamă de puterea HAARP. În urmă cu câțiva ani, Parlamentul European a calificat programul american drept „o îngrijorare globală”. Oamenii de știință aduși în fața legislativului UE au explicat că această armă terifiantă are puterea de a da peste cap vremea într-o țară, cu efecte catastrofale. Rușii au și ei, de peste 20 de ani, un program similar, numit Sura, aflat în centrul ţării, în locuri ascunse, la 150 km de Nijnii Novgorod.

8. Existenţa extratereştrilor

Dacă existenţa reptilienilor este pusă la îndoială de o mare parte a omenirii, foarte mulţi înclină însă să crează că extratereştrii chiar există, iar ei au luat deja contact cu civilizaţia noastră, lucru ţinut ascuns de guverne. De la Roswell la Zona 51 există o constantă: americanii sunt în cârdăşie cu extratereştrii, de la care au preluat cele mai avansate tehnologii, lăsându-i în schimb pe aceştia să facă experimente pe oameni. Astfel, de la extratereştrii ar fi fost deja preluate şi puse în aplicare teleportarea, invizibilitatea, călătoria în timp şi multe alte lucruri secrete.

9. Programul Apollo şi omul pe Lună

Cum putem verifica faptul că omul a păşit într-adevăr pe Lună, iar ce ne vinde NASA şi guvernul american nu sunt decât nişte gogoşi? Această întrebare şi-au pus-o mulţi sceptici, care au mers mai departe şi au avansat ideea că Neil Armstrong şi prietenii săi au fost filmaţi de fapt într-un studio selenar construit de fapt la Hollywood, întreaga mascaradă fiind regizată de reputatul Stanley Kubrick. Sunt unii care cred că Armstrong ar fi ajuns într-adevăr pe Lună, dar i-a ascuns omenirii cele văzute acolo. Se vorbeşte chiar că astronauţii ar fi găsit un schelet. Poate cel mai important argument al celor care contestă existenta misiunii Apollo11 este cel legat de lipsa stelelor din imaginile oferite de NASA.

10. Influenţa soroşistă

Tema implicării miliardarului George Soros în campaniile electorale a fost dezbătută numai în România. Ea a fost punct central şi în alegerile prezidenţiale din SUA, susţinătorii lui Donald Trump şi o bună parte din neutri acuzând-o pe Hillary că ar fi „soroşistă”. Conform documentelor publicate de Jerusalem Post, Soros a finanţat cu peste 30 de miliarde de dolari campania lui Hillary Clinton. De altfel, imediat ce Trump a câştigat alegerile George Soros a convocat o şedinţă secretă, în cadrul căreia mai mulţi miliardari influenţi au oferit soluţii de răspuns la situaţie. Mitingurile anti-Trump cu sute de mii de oameni de la Washington şi alte oraşe din SUA n-ar fi altceva decât propagandă soroşistă. De asemenea, premierul Ungariei, Viktor Orban, a anunţat în urmă cu două săptămâni că va alunga din ţară toate ONG-urile finanţate de George Soros. Se vorbeşte că grupările finanţate de Soros se află în spatele nu doar a mariajului homosexual, ci şi a toaletelor publice unisex. Printre altele, Soros mai este acuzat că ar fi regizat atacul economic împotriva Greciei.