Cine a machiat-o pe nora lui Liviu Dragnea. Câte ţinute a purtat

Fiul lui Liviu Dragnea s-a însurat duminică cu Gina Alexandra Tătulescu. Aleasa inimii lui Valentin Dragnea a purtat două ţinute şi a optat pentru două tipuri de machiaj. 

28 aug. 2018, 16:14

Gina Alexandra Tătulescu a optat pentru cununia religioasă pentru un machiaj discret, cât mai natural şi luminos care i-a pus în valoare tenul tânăr, ca mai apoi să recurgă la unul accentuat pentru petrecere. Cea care s-a ocupat de machiajul miresei a fost make-up artistul Ema Uţă.

Un rol important au avut şi ştiliştii, cei care i-au recomandat coafura miresei, dar şi designerii care au sfătuit-o cu privire la cele două ţinute alese. Gina a purtat părut prins lejer şi a lăsat câteva bucle largi să-i alunece natural.

Mireasa a schimbat două rochii. Prima a fost o rochie de prinţesă, la care a accesorizat un voal din dantelă, în timp ce la a doua rochie, mai mulată, a pus accent pe decolteu.

„Cele două rochii ale miresei sunt dintr-un material de calitate, ceea ce a făcut ca personajul nostru să aibă o apariţie decentă. Soacra ei, Irina Tănase, care a fost domnişoară de onoare, a avut o ţinută sinistră. Combinaţia de culori, roz, negru şi alb, nuanţă căruia nu i-am văzut rostul, a fost de-a dreptul neinspirată”, a notat Catinca Zilahy, designer vestimentar, pentru Click!

Citeşte şi Iubita lui Liviu Dragnea a făcut senzaţie la nunta fiului şefului PSD. Irina Tănase a schimbat nu mai puţin de trei ţinute