Cine sunt cei doi fraţi din Băile Herculane care au murit spulberaţi de un TIR. Nu au avut nicio șansă!

Sfârșit tragic pentru doi frați de 20 și 16 ani. Anabela și Bogdan au murit într-un cumplit accident rutier, fiind spulberați de un TIR.

24 dec. 2022, 14:18
Cine sunt cei doi fraţi din Băile Herculane care au murit spulberaţi de un TIR. Nu au avut nicio șansă!
Doi frați au murit în accidentul de la Caraș-Severin

Anabela și Bogdan aveau toată viața înainte, dar destinul lor a fost unul tragic. În seara de vineri spre sâmbătă, cei doi frați au fost implicați într-un accident rutier grav în județul Caraș-Severin.

La câteva ore după tragicul eveniment, informații despre tinerii care au rămas fără viață din cauza evenimentului rutier au apărut în mediul online.

La volanul mașinii se afla fata de 20 de ani, Anabela Sain. Pe scaunul din dreapta se afla fratele ei mai mic, Bogdan, de numai 16 ani. Mașina în care se aflau a intrat pe contrasens și s-a lovit violent de un TIR care se deplasa către Târgu-Jiu.

Citește și: Bărbatul din Caraș-Severin care și-a ucis iubita însărcinată, după ce aceasta l-a părăsit, a fost condamnat la 22 de ani de închisoare. Sentința nu este definitivă

Tânăra șoferiță nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, acesta fiind umed din cauza precipitațiilor, potrivit informațiilor Inspectoratului de Poliție Caraș-Severin.

„Într-o curbă ușoară la stânga, în condiții de carosabil umed, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, pătrunzând pe sensul opus de circulație, unde a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 37 de ani, din județul Gorj.

n urma accidentului a rezultat decesul conducătoarei auto în vârstă de 20 de ani și a pasagerului dreapta față din același autoturism, în vârstă de 16 ani. Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest rezultând că nu a consumat băuturi alcoolice”,  a transims IPJ Caraș-Severin.

Citește și: Factură de 5.000 lei la lumină pentru o bătrână din Caraş-Severin. Tanti Maria nu voia să o conteste „ca să le fac rău oamenilor care îmi dau lumină”

Cei doi frați au lăsat un gol adânc în sufletele celor care îi iubeau

Sute de mesaje de condoleanțe au apărut pe rețelele socaile după tragedia petrecută. Familia, prietenii li cei care i-au cunoscut sunt sfâșiați de durere.

„Doamne odihnește-i în pace pe nepoții mei dragi. Anabela și Bogdan. Erau doi copii frumoși și minunați. Doamne de ce ei, de ce?

Nu vă vom uita niciodată. Dumnezeu să aibă grijă de voi, îngeri frumoși, iar vouă, părinților să vă dea putere”, a scris mătușa acestora pe Facebook.

Rămas bun, prieteni dragi. Mi-ați fost ca o familie Dumnezeu să vă odihnească pe amândoi”, a scris un prieten.

„Dumnezeu să-i odihnească în pace. Sincere condoleanțe părinților greu încercați”,  a fost mesajul altei persoane.