Cine sunt părinții artistei Erika Isac, tânăra care a devenit virală cu piesa controversată ”Macarena”. Cu ce se ocupă cei doi. ”N-au nicio treabă”

Erika Isac a stârnit nenumărate controverse după ce a lansat piesa ”Macarena”, care a fost discutată la nivel național. Ca în orice familie, părinții sunt cei care au mereu un cuvânt de spus și cei mai mari susținători ai unui copil. Cu ce se ocupă părinții tinerei, află mai jos.

28 feb. 2024, 22:20
Cine sunt părinții artistei Erika Isac, tânăra care a devenit virală cu piesa controversată ”Macarena”. Cu ce se ocupă cei doi. ”N-au nicio treabă”

Erika Isac a strânit nenumărate controverse după ce a lansat piesa ”Macarena”, care a fost discutată la nivel național. Ca în orice familie, părinții sunt cei care au mereu un cuvânt de spus și cei mai mari susținători ai unui copil.

Citește și Erika Isac, cea mai ascultată voce din România în momentul de față, a dezvăluit ce meserii au părinții ei. „Au încercat cât au putut să-mi ofere o șansă de orice fel”

Erika Isac, interpreta melodiei Macarena, piesă care a stârnit numeroase controverse în mediul online, și-a făcut debutul în muzică la o vârstă fragedă.

La doar 15 ani, tânăra a participat la X Factor și a ridicat în picioare atât publicul, cât și jurații cu interpretarea sa din audiții.

Erika Isac are multe calități de la părinții săi, însă talentul muzical nu l-a moștenit de la ei.

Cu toate că nu au legătură cu showbizul și lucrează în cu totul alte domenii, tânăra artistă spune că părinții ei au încercat să o susțină cât au putut de mult în pasiunea ei pentru muzică.

Părinții fetei lucrează în cu totul alt domeniu.

„Nu mi s-a întâmplat nimic după X Factor. Oamenii au falsa impresie că dacă apari la televizor o dată, cineva te poate observa. Unii cred că așa poate apărea o șansă Doamne iartă-mă știe de unde. Dar de fapt nu este așa…

Părinții mei nu fac parte din industria media, muzicală, divertisment etc. Fac parte din cu totul alte domenii. Tatăl meu este militar și IT-ist și mai nou ceva profesor universitar, este inginer la bază, iar mama este economistă. N-au nicio treabă cu partea de media.

Din păcate, după X Factor, n-au știut ce să facă cu mine. A fost o încercare… Mi-au căutat un manager, dar nu a fost o colaborare prea reușită. Au încercat, pe cât au putut, să-mi ofere o șansă de orice fel, dar atunci când nu ai numerele de telefon necesare sau sfaturile potrivite… din păcate nu se întâmplă nimic.

La momentul respectiv, când am participat la X Factor, mi-am luat atât de mult hate, lucru care m-a pus la pământ. Am stabilit cu părinții mei ca până la 18 ani să nu mai fac nicio mișcare”, a mărturisit cântăreața, potrivit Viva.

Aproape zece ani mai târziu, Erika Isac încă se află pe buzele românilor, care o apreciază și o susțin pentru tot ce face ea în industria muzicală.

Piesa ”Macarena”, un șoc pentru români

Artista a lansat melodii care au atras atenția publicului, printre acestea regăsindu-se: „Tupeista”, „Femei”, „Bună rău”, „Tap tap”, „Ferrari”.

„Macarena”, cea mai recentă melodie a ei, este de departe, una dintre cele mai controversate piese ale momentului.

Citește și Erika Isac a dezvăluit cine este, de fapt, personajul Mirel din Turnu Măgurele din „Macarena”, piesa care a rupt internetul în două

Astfel, internauții s-au împărțit în două tabere, după ce au auzit versurile melodiei.