CINE sunt salariaţii din România care vor primi prime de sărbători sub formă de tichete-cadou de 550 lei de persoană

Publicat: Marţi, 13 Decembrie 2016 10:56 // Actualizat: Marţi, 13 Decembrie 2016 11:15 // Sursa: romaniatv.net

Salariaţii Complexului Energetic Oltenia(CEO) vor încasa de sărbători tichete-cadou, în valoare de 550 de lei fiecare. Prima de Crăciun respectivă este prevăzută în contractul colectiv de muncă și va fi acordată în jurul datei de 15 decembrie. 

Dumitru Pârvulescu, președintele Federației Naționale Mine-Energie, consideră însă că sumele acordate angajaţilor Complexului Energetic Oltenia de sărbători au anul acesta un nivel scăzut, din cauza modului în care s-au purtat negocierile pentru contractul colectiv de muncă din 2015, scrie gds.ro. 

IMPORTANT pentru angajaţi: Valoarea tichetelor de masă CREŞTE la 15 lei, de joi 1 decembrie

Complexul Energetic Oltenia are în prezent probleme cu asigurarea salariilor pentru ultima lună a acestui an. Potrivit administraţiei Complexului Energetic Oltenia este necesară o rectificare de buget, prin Hotărâre de Guvern.

Necesarul la fondul de salarii este de aproximativ 7 milioane de lei, pentru a nu mai fi probleme cu asigurarea lefurilor până la finalul acestui an. Ministrul Energiei, Victor Grigorescu, a dat asigurări administraţiei şi sindicatelor din companie că va face demersuri pentru ca rectificarea de buget la Complexul Energetic Oltenia să fie aprobată până la sfârşitul lui 2016. Administraţia companiei şi-a propus un profit pe 2016 de aproximativ 600.000 de lei, după care managerul interimar Ionel Ilie a anunţat că profitul pe anul în curs ar putea creşte la 4 milioane de lei. Complexul Energetic Oltenia a încheiat ultimii doi ani cu pierderi de 700, respectiv 900 de milioane de lei. În 2016 au fost disponibilizaţi colectiv 800 de salariaţi, iar pentru 2017 a fost propus un program de 2.000 de concedieri colective.

Prime de peste 500 de lei pentru angajaţii Direcţiei Silvice Gorj

Lucrezi de Crăciun? Iată ce beneficii primeşti de la serviciu

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
angajaţi prima de sarbatori prime de sărbători Romania salariaţi TICHETE CADOU
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8583
RON
21 Sep
noapte 13 °
zi 28 °
Ultimele joburi adaugate
24 H