Cine sunt și cu ce se ocupă fetele lui Petre Daea. Una dintre fiice, implicată într-un scandal de proporții

Petre Daea are două fete de care este mândru nevoie mare. Cum tatăl lor este mai mereu în atenția tuturor, aceelași lucru se poate spune și despre ele. Ba mai mult, una dintre fiice a fost implicată într-un scandal de proporții.

29 oct. 2022, 23:21
Cine sunt și cu ce se ocupă fetele lui Petre Daea. Una dintre fiice, implicată într-un scandal de proporții

Petre Daea are două fete de care este mândru nevoie mare. Ministrul Agriculturii se situează printre cei mai populari oameni poltici, iar binenînțeles că și fetele lui beneficiază de pe urma poularității tatălui.

Cine sunt și cu ce se ocupă fetele lui Petre Daea

Minstrul Agriculturii are două fete: pe Larisa care este fiica cea mare și pe Diana care este mezina familiei. Cea din urmă este angajată ca PR specialist la Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, instituție din subordinea Ministerului Agriculturii. Diana este căsătorită și are un băiat. Cât despre Larisa, fata cea mare, nici aceasta nu o duce deloc rău. Este om de afaceri și deține aproape în totalitate acțiunile companiei Piscicultorul. În urmă cu 3 ani, aceasta a fost implicată într-un scandal cu Garda de Mediu. Din câte se pare, Larisa ar fi fost amendată din cauza faptului că  firma ei ar fi depozitat munți de moloz pe malul lacului Crevedia. După ce a fost amendată, aceasta ar fi   amenințat mai mulți inspectori de la Sistemul de Gospodărie a Apelor Ilfov-București.  De asemenea s-au mai sesizat pe atunci  și inspectorii de la Garda Națională de Mediu, care au constatat alte încălcări ale legii de către directoarea firmei Piscicultorul și bineînțeles că au aplicat și alte amenzi. Fiica  lui Petre Daea a contestat deciziile inspectorilor și a intentat o plângere convențională la Judecătoria Răcari.

Fetele lui Petre Daea au în acest moment o mamă vitregă, mai exact a doua soție a lui Petre Daea. Camelia Luchian este cu 18 ani mai tânără decât soțul ei și  este director al Direcției Management Resurse Umane în cadrul Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură.

Ce avere are Petru Daea

Petre Daea deține trei terenuri, 2 intravilane și unul forestier. Conform declarației sale de avere, acesta a reușit în timp să strângă o sumă de bani deloc de neglijat. Ministrul Agrigulturii a intrat în funcție, anul acesta pe data de 9 iulie, după  ce Adrian Chesnoiu a demisionat.

Citește și: Vladimir Putin, discurs tranșant: „Occidentul tradițiilor este apropiat de noi, nu cel agresiv și neocolonial! / La fiecare tentativă de a-și menține hegemonia, Vestul va trebui să plătească un preț ridicat”

Citește și: Florin Călinescu i-a explicat lui Dani Mocanu ce înseamnă să fii şmecher. Dialog fabulos VIDEO