Cine sunt şi cu ce se ocupă părinţii celebrei Dana Budeanu. „M-au crescut nişte oameni superbi”

Dana Budeanu este una dintre cele mai cunoscute influenceriţe din România şi a devenit virală cu pamfletele "Amețitele și Mafioții". DEşi este extrem de vehementă, vedeta a ales să își țină viața personală cât mai ferită de ochii curioșilor.

08 nov. 2023, 22:18
Cine sunt şi cu ce se ocupă părinţii celebrei Dana Budeanu. „M-au crescut nişte oameni superbi”
Cine sunt şi cu ce se ocupă părinţii celebrei Dana Budeanu. "M-au crescut nişte oameni superbi"

Cine sunt şi cu ce se ocupă părinţii celebrei Dana Budeanu. Părinții vedetei sunt Lucreția și Adrian Guțilă, iar vedeta are doar cuvinte de mulţumire pentru aceştia, cărora le este recunoscătoare pe viaţă.

Citeşte şi: Dana Budeanu dă verdictul despre plățile cash. Ce ne ascund guvernanții: „Marea dreaptă face ceva pe voi, pe ei nu îi interesează că plânge populația”

„Provin dintr-o familie ai cărei părinți au fost discriminați extrem, pentru ca aveau „dosar prost”… am crescut superb, în iubire infinită și necondiționată, cu o mamă și un tată plini de povești de viață fantastice și tăceri la fel… m-au crescut niște părinți care au tăcut cândva, ca astăzi eu să pot vorbi cât vreau… m-au crescut niște oameni superbi, unici prin cât amar au dus în spate și-n suflet, fără să ne arate nouă, copiilor, nimic… și așa am făcut și eu cu fetițele mele, cărora nu m-am plâns o dată şi cărora le am spus că totul este numai fericire şi iubire şi univers infinit… că aşa mi-au spus mie bunu şi buni, care-s pentru mine şi pentru ele nişte sfinţi…”, a scris Dana Budeanu pe contul ei de Facebook.

Citeşte şi: Dana Budeanu, acuzaţii explozive: „Multinaţionalele care le dau bani acestor influenceri ca să se drogheze, ăştia sunt criminalii”

Adrian Guțilă este un om de afaceri şi ar fi fost reprezentantul Rompetrol pe vremea comunistilor la Aman, timp de mai bine de 10 ani, în timp ce Lucreția Guțilă este arhitect de profesie: „Mama mea când avea doar 5 ani… și azi îmi doresc doar să reușesc să fiu ca ea în fiecare zi… mama mea este un înger pe Pământ… tot ceea ce mi-a povestit și tot ceea ce m-a învățat, puteți citi de astăzi exclusiv pe Verdict App Dana Budeanu”.