Cine va fi viitorul patron al lui FCSB. Gigi Becali a decis cui lasă echipa şi afacerile: „E fată deşteaptă, a învăţat şi carte!”

Gigi Becali a anunţat tot mai des că este decis să se retragă din fotbal, dar ştie deja cine îi va moşteni atât echipa de fotbal, cât şi afacerile.

18 apr. 2023, 13:09
Cine va fi viitorul patron al lui FCSB. Gigi Becali a decis cui lasă echipa şi afacerile: „E fată deşteaptă, a învăţat şi carte!”
Cine va fi viitorul patron al lui FCSB. Gigi Becali a decis cui lasă echipa şi afacerile: "E fată deşteaptă, a învăţat şi carte!"

Cine va fi viitorul patron al lui FCSB. Gigi Becali are trei fete, Teodora, Alexandra şi Cristina, iar cea mijlocie e i-ar fi moștenit talentul în afaceri. Dumitru Dragomir crede că Alexandra Becali se poate ocupa în continuare și de FCSB.

Citeşte şi: Gigi Becali, revoltat de faptul că este anchetat din nou: ”Nu stau să fac pușcărie într-un stat criminal”

„Este frumoasă, deşteaptă, devreme acasă şi bogată. Îi doresc un soţ pe măsură. Au şi sora ei cu cumnatul ei afaceri. Dar Alexandra este singură. Este dată naibii. Cine pune mâna pe ea… nu mai zic, că mă înjură Gigi Becali. Dar, vă spun, este mână de fier. Eu spun că acum ţine echipa ea. Are personalitate debordantă. Eu zic că poate să fie de acum patroană. A învăţat şi carte. Copii de azi sunt… În momentul în care vorbeşti două-trei limbi străine, ai bani mulţi, eşti şi strunit… E şi credincioasă. La Gigi  Becali, asta cu credinţa e… Dar, Alexandra este o fată foarte deşteaptă. Pot să spun că o cunosc ca pe copiii mei. O respect şi ea mă respectă pe mine. Are vreo 23-24 de ani”, a dezvăluit Dumitru Dragomir, fostul şef al LPF, pentru Fanatik.

Citeşte şi: Gigi Becali, anunţ incendiar de Paşte. „Într-un an ne unim cu Moldova. O să luăm și Bucovina de Nord”

„O laud ca pe un copil de-ai mei. O cunosc, vine pe şantier. Nu-i place ceva, le şi spune, cheamă inginerii. Mână de fier”, a spus Dumitru Dragomir.

Alexandra Becali se ocupă de imobiliare: „Este frumoasă, deșteaptă şi cu mulţi bani. Am învăţat-o multe că e vecină cu mine. Face un bloc absolut de senzaţie… Tot aşa, cu piscină la etaj. Vine de trei-patru ori pe săptămână, stă câte o oră sau o oră şi jumătate pe şantier”.