Cinematograful în aer liber din Herăstrău se redeschide vineri

Cinematograful în aer liber din Herăstrău, o alternativă gratuită și accesibilă la cinematograful clasic, se redeschide vineri, anunță Primăria Capitalei.

02 iul. 2015, 14:35
Cinematograful în aer liber din Herăstrău se redeschide vineri

În cadrul CineParK, ajuns la cea de-a patra ediție, vineri, sâmbătă și duminică, de la ora 19,30, vor fi proiectate pe un ecran în aer liber filme artistice de acțiune, dramă, mister, comedie, thriller și aventuri. Pentru copii, CineParK vine cu un program special în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 18,00.

Astfel, timp de șase weekend-uri, CineParK îi așteaptă pe bucureșteni cu un program de aproximativ 30 de filme de referință.

Citeşte şi Pasarelă pietonală, construită peste Lacul Herăstrău

„The November Man”, cu Pierce Brosnan în rolul principal (vineri 24 iulie, ora 19,30), „O săptămână de pomină” („The Longest Week”), „Fury”, ultimul film al lui Brad Pitt (sâmbăta, 4 iulie, ora 19,30), „Luptătorul” („The Wrestler”), „Fata care s-a jucat cu focul” („The girl who played with fire”) sau „Concertul” („The Concert”) sunt doar câteva dintre peliculele ce pot fi urmărite la CineParK.

De asemenea, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 18,00, cei mici sunt invitați „să intre în Dulapul lui Chloe”, „să se scufunde alături de Olly” și „să ia parte la aventurile fraților Staines”.

Anul acesta, CineParK oferă publicului noi atracții și o înfățișare diferită. În Parcul Herăstrău — intrarea Charles de Gaulle — va fi amenajată o zonă specială, în care spectatorii vor putea sta pe iarbă sau pe scaune alături de familie și prieteni.

Conceptul evenimentului de cinema în aer liber își propune să ofere publicului o altfel de experiență cinematografică, ce conturează atmosfera grădinilor de vară.

Citeşte şi Parcul Herăstrău revine în administrarea Primăriei Capitalei. Decizia este DEFINITIVĂ