CIOARA asta te va lăsa cu GURA CĂSCATĂ: A rezolvat singură un PUZZLE foarte dificil creat de oameni VIDEO

Cercetătorii neozeelandezi au efectuat un experiment inedit. Astfel, ei au demonstrat că ciorile sunt cele mai inteligente păsări după ce una dintre ele a reuşit să rezolve un puzzle extrem de dificil creat din opt elemente separate pentru a putea să ajungă la hrana mult dorită.

11 feb. 2014, 18:23
CIOARA asta te va lăsa cu GURA CĂSCATĂ: A rezolvat singură un PUZZLE foarte dificil creat de oameni VIDEO

Alex Taylor, un cunoscut cercetător evoluţionist din Noua Zeelandă, a demonstrat că ciorile sunt printre cele mai inteligente creaturi de pe planetă. Astfel, un specimen pe nume „007” a reuşit să rezolve un puzzle extrem de dificil prin care a ajuns săm obţină o recompensă săţioasă, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Aşa ceva nu se AUDE în fiecare ZI: Ascultă CIOARA care se crede COCOŞ şi cântă CUCURIGU VIDEO

Astfel, pasărea a luat un băţ mic, legat de o sfoară, cu ajutorul căruia a scos mai multe pietre din diferite cutii. Cu ajutorul acestora a desfăcut o altă cutie în care era ascuns un băţ lung pe care l-a folosit să scoată hrana dintr-o altă cutie.

Citeşte şi O cioară însetată are o reacţie adversă la bere VIDEO

Astfel, pasărea a reuşit să rezolve unul dintre cele mai complexe teste la care au fost supuse animalele până în prezent. Mai mult, întregul eveniment a fost filmat, clipul devenind viral pe internet.