Ciocnire în două trenuri: Cel puţin 35 de răniţi

Ciocnirea dintre un marfar şi un tren de călători care a avut loc vineri seară în apropiere de gara din Mannheim (sudul Germaniei) s-a soldat cu mai mulţi răniţi, a anunţat operatorul feroviar german, Deutsche Bahn, potrivit AFP.

01 aug. 2014, 21:16

UPDATE: Cel puţin 35 persoane au fost rănite vineri seara, în urma unei coliziuni între un tren de pasageri şi un tren de marfă, în apropiere de gara din Mannheim, în sudul Germaniei, a anunţat operatorul german de transport feroviar Deutsche Bahn.

Accidentul s-a produs cu puţin înainte de ora locală 21.00 (19.O0 GMT) şi a dus la deraierea a cinci vagoane ale trenului de pasageri care asigura legătură între localităţile Graz din Austria şi Sarrebruck din Germania, a precizat Deutsche Bahn.

„Mai multe persoane au fost rănite”, a precizat compania fără să ofere numărul acestora sau amănunte despre starea lor. Gara din Mannheim a fost închisă până la noi ordine, mai scrie AFP. Potrivit presei germane, din 35 de răniţi patru sunt în stare gravă, iar 14 au fost spitalizaţi.