Ciocnirea dintre luna Maimuței și anul Tigrului

Luna Maimutei intalneste anul Tigrului intr-o zi de Dragon si la ora Cainelui, acest lucru insemnand ca data de 7 august 2022, o zi de Dragon, la ora 20 este momentul de inceput al lunii Maimutei. Sfarsitul lunii Maimutei va fi pe 6 septembrie.

08 aug. 2022, 10:09
Ciocnirea dintre luna Maimuței și anul Tigrului

De ce ar fi atat de importanta aceasta luna a Maimutei? Din doua motive: in primul rand, Maimuta si Tigrul au o relatie tensionata, de ciocnire, iar in al doilea rand stelele feng shui lunare  din august vor fi identice cu cele anuale, ceea ce inseamna ca zonele favorabile ale spatiului vor fi si mai bune in luna august, iar cele nefavorabile vor aduce probleme si mai mari, fiind necesar sa se evite petrecerea timpului acolo.

Atat Maimuta si Tigrul, cat si Dragonul si Cainele se afla in relatie de ciocnire, ceea ce inseamna ca luna va fi guvernata de nesiguranta si schimbari, interioare si exterioare.

In Ba Zi – astrologia chineza exista notiunea de Cai Calatori sau Cai Celesti, energii reprezentate de anumite ramuri pamantesti sau animale, si care se refera la calatorii si transport, mutari, miscare. Maimuta si Tigrul sunt ambele stele ale Cailor Celesti, si fiind intr-o relatie de ciocnire inseamna ca in luna august vom asista la posibile accidente rutiere, aviatice, de tren, pe mare etc. Se recomanda sa fim foarte precauti si sa conducem cu atentie masina.

Maimuta reprezinta elementul Metal, iar Tigrul reprezinta elementul Lemn. Ciocnirile reprezinta opozitii intre elemente, si in lupta dintre Metal si lemn, Metalul va castiga, numai ca Tigrul este Marele Duce al anului, guvernatorul, Tai Sui, asa ca lupta impotriva celui care este la putere nu este intotdeauna o idée  prea buna.

O ciocnire aduce obstacole, provocari, dificultati, asa ca luna august nu va fi prea linistita la nivel mondial.

Ca sa poti face fata unei ciocniri, trebuie sa nu i te opui, ci sa te lasi purtat de val. Acum este momentul sa-ti schimbi casa, jobul, prietenii, anturajul. Trebuie sa te misti si sa actionezi, sa nu stai pe loc. Universul te va forta sa faci schimbari, si daca vei decide sa pui frana, vei fi “scuturat” mai tare de aceste energii. In aceasta perioada, va fi usor sa-ti pierzi rabdarea si cumpatul, asa ca trebuie sa te focalizezi foarte bine.

Impreuna cu Sarpele, Maimuta si Tigrul formeaza asa-numita “penalizare de Foc”, ceea ce poate provoca incendii si explozii intre orele 9-11 – intervalul Sarpelui,  si in zilele de Sarpe, adica pe 8, 20 august si 1 septembrie. Este bine sa verificam cu atentie toate sursele de foc si de electricitate in respectivele intervale.

Alaturarea acestor animale mai este numita “ Pedepsire prin ingratitudine”, care poate sa ne faca sa ne simtim folositi, tradati si sa devenim temperamentali.

In prima parte a anului, Focul este mai puternic si el guverneaza energia interioara si entuziasmul, veselia, precum si sursele de energia. Odata cu luna Maimutei, Focul incepe sa isi piarda din putere, iar Apa sa capete forta. Din acest motiv, vom asista la o agravare a crizei energetice, precum si la o scadere pe piata bursiera.

Luna Maimutei prezinta elementul Pamant pe tulpina cereasca, iar Pamantul  fiind asezat pe elemente ce se ciocnesc – Maimuta cu Tigru – va prezenta instabilitate, fiind posibile cutremure si alunecari de teren.

Dar cum te va afecta pe tine personal aceasta perioada? Daca iti doresti o analiza detaliata a hartii personale Ba Zi, solicita o programare aici.