Cioloş îi răspunde unui cetăţean care îl acuză că „taie panglici la ceea ce a pus în practica guvernul anterior”

Premierul Dacian Cioloş a anunţat pe Facebook că a lansat pachetul de măsuri pentru dezvoltarea clasei de mijloc la sate. Evenimentul a avut loc în județul Alba. Un cetăţean a comentat la mesajul postat de premier şi l-a acuzat că a mers în Alba ca să "taie panglica la ceea ce a pus în practică guvernul anterior" şi că s-a deplasat cu cinci maşini.

25 mart. 2016, 08:10
Cioloş îi răspunde unui cetăţean care îl acuză că „taie panglici la ceea ce a pus în practica guvernul anterior”

Cel putin aveti bunul simt sa recunoasteti ca ati mers sa „taiati panglica” la ceea ce a pus in practica guvernul anterior. Daca autostrada nu s-a mai construit, trebuia gasit ceva si pentru dvs. Nu se putea face deplasarea cu o masina pentru toti trei membri ai guvernului, chiar trebuiau cinci masini?! De apreciat ca ati decis sa pastrati/imbunatatiti strategiile implementate de predecesori!!! Noroc cu Vasile Dincu„, a comentat un cetăţean pe contul de Facebook al lui Dacian Cioloş.

Primul ministru i-a replicat că nu a tăiat nicio panglică şi că a fost în Alba pentru a informa asupra unui program pe care Guvernul l-a pregătit pentru mediul rural.

Nu am tăiat nicio panglică. Am fost acolo pentru că îl apreciez pe acel primar pentru ce a făcut cu fonduri europene maiales. Am fost acolo și când eram comisar european. În general nu caut spectacol, dar de data asta obiectivul a fost de a informa asupra unui program pe care l-am pregătit pt mediul rural și am considerat că e simbolic bine să merg acolo, din respect pentru acei oameni. Atât, a scris Cioloş.

CITEŞTE ŞI: Cioloş: Nu îmi doresc ca pământul să fie vândut străinilor, doresc să fie utilizat de comunităţile locale