Cioloş, mesaj către români: Dacă nu vreţi să vă fie teamă să mergeţi noaptea pe stradă, faceţi-vă vocea auzită VIDEO

Fostul premier Dacian Cioloş a postat, duminică, un mesaj video pe Facebook, în ccare îi îndeamnă pe români să-şi facă auzită vocea, dacă nu vor să le fie teamă să meargă noaptea pe stradă şi dacă vor un stat care să îi protejeze.

17 dec. 2017, 15:12
Cioloş, mesaj către români: Dacă nu vreţi să vă fie teamă să mergeţi noaptea pe stradă, faceţi-vă vocea auzită VIDEO

Cioloş spune că este grav ceea ce se întâmplă în Parlament, şi nu doar pentru atacul la justiţie, ci şi pentru faptul că majoritatea pare să nu mai poată suporta convieţuirea cu minoritatea.

”Dacă nu vreţi să vă fie teamă să mergeţi noaptea pe stradă, dacă nu vreţi să vă fie teamă pentru părinţii şi copiii dumneavoastră şi dacă vreţi un stat care să vă protejeze de infractori, faceţi-vă vocea auzită. Acum este important să folosim toate mijloacele paşnice şi legale pentru a ne face auziţi. Altfel, tăcerea noastră va fi semnul că suntem de acord cu ceea ce se întâmplă”, mai afirmă fostul premier.

El susţine că ”sunt bătălii pentru care nu avem voie să obosim”. 

”Şi bătălia pentru cinste şi justiţie e poate cea mai importantă dintre ele. Pentru astfel de lucruri, niciodată nu e degeaba. Niciodată nu e prea târziu!”, subliniază fostul premier.