Cioloş: PSD-ALDE au construit mecanismele necesare pentru a supune Justiţia intereselor acestei reţele clientelare de putere

Fostul premier Dacian Cioloş susţine că punerea sub acuzare a Laurei Codruţa Kovesi de către Secţia de investigare a infracţiunilor din Justiţie este o dovadă că PSD-ALDE au construit mecanismele necesare pentru a supune Justiţia intereselor acestei reţele clientelare de putere.

13 feb. 2019, 20:28
Cioloş: PSD-ALDE au construit mecanismele necesare pentru a supune Justiţia intereselor acestei reţele clientelare de putere

Cioloş scrie pe Facebook că ”încercarea de intimidare şi discreditare a Laurei Codruţa Kovesi este o acţiune de compromitere publică specifică actualei puteri”.

”Liderii PSD-ALDE nu doresc ca fosta şefă a DNA să ajungă procuror-şef european şi folosesc toată maşinăria de manipulare şi de presiune, dar şi instituţiile subordonate politic, pentru a stopa chiar şi fizic această numire pe ultima sută de metri. Aşa au procedat cu toţi cei care li se opun şi e momentul să înţelegem că situaţia se va înrăutăţi cu cât ne apropiem de campania electorală. Punerea sub acuzare a Laurei Codruţa Kovesi de către Secţia de investigare a infracţiunilor din Justiţie este o dovadă că au construit mecanismele necesare pentru a supune Justiţia intereselor acestei reţele clientelare de putere“, mai susţine liderul PLUS.

„Au puterea să facă tot ceea ce vor dacă nu ne opunem energic. Nu uitaţi tot ce au făcut, nu uitaţi că au blocat DNA şi întregul sistem de justiţie, nu uitaţi de 10 august. Nu uitaţi că au înarmat Jandarmeria cu muniţie de război. Vor fi tot mai dezlănţuiţi şi vor distruge tot ce a mai rămas de distrus în ţara asta, vor nimici instituţii şi persoane, doar ca să credem că niciunul dintre noi nu e mai bun şi că tot ce merităm este să trăim în mizeria morală pe care o vând împachetată în sinistra ficţiune numită «program de guvernare». Este de datoria noastră să reacţionăm şi să schimbăm România în bine, stând alături de oamenii care încearcă să rămână drepţi şi curajoşi în faţa grupului infracţional al lui Dragnea. România nu o să se prăbuşească, pentru că românii nu vor accepta să li se fure din nou ţara!”, încheie Dacian Cioloş.

Laura Codruţa Kovesi a anunţat că a fost citată la Secţia de investigare a infracţiunilor din Justiţie, având calitatea de suspect într-un dosar în care acuzaţiile sunt de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă.