Cioloş: Spadasinele şi tenismenii ne dau o mare lecţie pe care trebuie să ne-o însuşim

Premierul Dacian Cioloș a felicitat sâmbătă echipele de spadă feminin și de tenis masculin care au luat primele medalii pentru România la Olimpiada de la Rio de Janeiro, arătând că "orice performanță de asemenea anvergură ne unește și ne bucură".

13 aug. 2016, 07:20
Cioloş: Spadasinele şi tenismenii ne dau o mare lecţie pe care trebuie să ne-o însuşim

„Însă bucuria este cu atât mai mare cu cât performanțele au fost realizate în echipă. Spadasinele și tenismenii ne dau o mare lecție pe care trebuie să ne-o însușim și să o punem în practică. Mesajul sportivilor noștri pentru țară este valoros pentru că ne arată că putem avea rezultate impresionante când muncim cot la cot în aceeași direcție, în echipă. Mulțumim și felicitări Simona Gherman, Ana Maria Popescu, Simona Pop Loredana Dinu, Florin Mergea și Horia Tecău. Felicitări pentru performanța individuală a halterofilului Gabriel Sîncrăian”, a scris Cioloș pe Facebook.

Echipa feminină de spadă a României a cucerit medaliile de aur la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, joi, după ce a învins China, deținătoarea titlului, în finală, cu scorul de 44 — 38. Tenismenii români Florin Mergea și Horia Tecău au câștigat medaliile de argint în proba masculină de dublu, vineri, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, după ce au fost învinși în finală de spaniolii Marc Lopez și Rafael Nadal cu 6-2, 3-6, 6-4.

Citeşte şi Noi şanse de medalii la OLIMPIADĂ pentru sportivii români. PROGRAM JO 2016 pentru sâmbătă