Lovitură CRUNTĂ pentru GIGI BECALI. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ al MApN

Ministrul Apărării Naționale, Mihnea Motoc, a dispus constituirea unei comisii, la nivelul MApN, care să analizeze demersurile întreprinse până în prezent de către Clubul Sportiv al Armatei "Steaua" București în relația cu clubul de fotbal reprezentat de către FCSB.

28 dec. 2015, 15:02
Lovitură CRUNTĂ pentru GIGI BECALI. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ al MApN

„Conform mandatului stabilit, în baza rezultatelor procesului de analiză, comisia va propune, printr-un raport ce va fi înaintat ministrului, măsurile optime care pot fi luate de MApN în vederea valorificării mărcii Steaua și utilizării stadionului de fotbal, aflat în proprietatea statului și în administrarea ministerului, în condiții de legalitate și eficiență economică, precum și într-un cadru de transparență deplină”, precizează MApN.

Pe 17 decembrie, George Boroi, comandantul CSA Steaua, declara că baza sportivă din Ghencea va intra într-un proces de reabilitare în vederea Euro 2020. Boroi a mai spus că Armata continuă un dialog prin corespondenţă cu clubul de fotbal patronat de Gigi Becali.

Întrebat dacă Steaua va reveni în 2016 în Ghencea, George Boroi a răspuns: „Nu ştiu şi nu vreau să anticipez. Mi-e greu să anticipez, mai ales că sunt în ţinută militară şi nu pot face declaraţii fără acoperire”.

Gruparea patronată de Gigi Becali se află în litigiu cu Clubul Sportiv al Armatei, proprietarul complexului sportiv din Ghencea, cu privire la marca Steaua. Din acest motiv, echipa de fotbal nu îşi mai dispută meciurile de pe teren propriu pe Stadionul Steaua.