Ciprian Ciucu, scandal cu Primăria Capitalei condusă de Nicuşor Dan. „Mă pregăteam să sun la poliția locală”

Ciprian Ciucu, primarul PNL al Sectorului 6, i-a criticat în termeni duri pe angajaţii Primăriei Capitalei, pe motiv că au amplasat în mod defectuos un panou în sectorul pe care-l conduce. Edilul a publicat pe Facebook o imagine cu panou instalat de municipalitate pe un trotuar ce fusese tocmai asfaltat.

08 feb. 2021, 15:02
Ciprian Ciucu, scandal cu Primăria Capitalei condusă de Nicuşor Dan. „Mă pregăteam să sun la poliția locală”

Ciprian Ciucu s-a arătat revoltat, după ce a văzut cum stratul de astfalt a fost distrus pentru a fi montat un panou în mijlocul trotuarului.

„Tocmai mă pregăteam să sun la poliția locală să îmi afle cine a pus acest panou ilegal în așa hal… Pe trotuar, în drumul oamenilor.

Dar e un proiect al Primăriei Municipiului București. Ce pretenții să mai avem de la cetățeni dacă angajații primăriei distrug orașul? Se asfaltase de curând…”, a scris primarul Ciprian Ciucu pe Facebook.

foto: Facebook Ciprian Ciucu

La începutul lunii ianuarie, primarul PNL al Sectorului 6 l-a criticat pe Nicuşor Dan pe motiv că nu-i răspunde la telefon.

Citeşte şi: Primarul Ciprian Ciucu, revoltat că Nicuşor Dan nu-i răspunde la telefon: „În această perioadă a fost inabordabil”

Precizarea a fost făcută de edilul din sectorul 6, după ce cineva a scris pe Facebook că ar trebui să existe întâlniri lunare între primarul de sector și primarul general pentru a rezolva probleme precum lucrările de la Prelungirea Ghencea.

„Când va răspunde la telefon voi vorbi cu el. În această perioadă a fost inabordabil. Credeți că eu nu aș vrea să știu şi eu ca să vă pot spune și dumneavoastră? Aici stau în Ghencea. Când va debloca conturile, probabil va continua lucrarea”, a răspuns Ciucu.

Citeşte şi: Gabriela Firea îl dinamitează pe Nicuşor Dan după ce a desfiinţat autobuzele şcolare. „Este o idee greşită! Nu tai de la elevi”+

Gabriela Firea l-a criticat în termeni duri pe primarul general Nicuşor Dan pentru că a desfiinţat autobuzele şcolare pe motiv că era „un proiect populist al ex-primarului”. Senatorul PSD a explicat, în direct, la România TV, că acest proiect „nu trebuia oprit, ci stimulat”.

În direct la România TV, fostul primar general a Capitalei a afirmat, miercuri, că proiectul autobuzelor şcolare a fost realizat pe „modelul unor astfel de programe care derulează cu mare succes în oraşe din Uniunea Europeană”.

„În Bucureşti, traficul este foarte aglomerat şi în colaborare cu Brigada Rutieră am stabilit un număr de şcoli cu foarte elevi – 1.500 – 2.000 de elevi în zona cărora se crea dimineaţă şi la finalul orelor foarte mare aglomeraţie. Acest şcoli care au fost incluse în lista iniţială de creare a proiectului autobuzului şcolar generau aglomeraţie foarte mare, populare, de asemenea. Erau două componente.

Pe de o parte, era un ajutor pentru părinţi pentru că îşi lăsau în siguranţă copilul la autobuzul şcolar şi ajungeau foarte uşor la şcoală. Elevii beneficiau de siguranţă în trafic pentru că aveau însoţitori. Un sprijin pentru familii şi copii şi un sprjin pentru toţi bucureştenii care circulau în zona acelor şcoli. Se fluidizida traficul în special dimineaţă şi la prânz, la finalul orelor, şi am avut semnale foarte bune din acele zone. Toate acest lucruri pot fi dovedit în statistici de la Brigada Rutieră şi al Primăria Capitalei”, a declarat Gabriela Firea, senator PSD.