Ciprian Marica a cumpărat brandul FC FARUL CONSTANŢA. Fanii acuză un PLAN DIABOLIC

Ciprian Marica a achiziţionat la licitaţie, marţi, prin avocatul Lizeta Haralambie, brandul FC Farul Constanţa pentru suma de 41.300 de euro.

03 iul. 2018, 12:03
Ciprian Marica a cumpărat brandul FC FARUL CONSTANŢA. Fanii acuză un PLAN DIABOLIC

Ciprian Marica a confirmat pentru ProSport că el este noul proprietar al brandului FC Farul Constanţa.

Prin avocatul care l-a reprezentat, Lizeta Haralambie, fostul fotbalist nefiind prezent, a obţinut bunurile mobile, marca (culori, siglă) şi palmaresul FC Farul Constanţa 1920.

Suporterii Farului au iniţiat o revoltă pe rețelele de socializare, crezând că la mijloc este de fapt un alt joc pentru a pune mâna pe stadion. Sorin Mihăilescu, unul dintre liderii suporterilor, a scris în zilele trecute pe Facebook despre acest „plan”. Noii deținători ai mărcii ar urma să facă o asociere cu omul de afaceri Nicolae Sarcină, ai cărui apropiați ar deține clubul de Liga a 2-a Luceafărul Oradea, urmând ca această echipă să fie mutată la Constanța, scrie GSP.

„Se va numi FC Constanța, iar apoi echipa va fi redenumită în FC Farul, având sigla și palmaresul. Astfel, vor putea pune mâna pe stadion”, acuză Sorin Mihăilescu, convins că în locul său se va construi un ansamblu rezidențial.