Ciprian Marica, flirt cu Diana Munteanu, fosta soţie a lui Claudiu Niculescu

De aproape doua luni, varful nationalei este disputat de doua blonde focoase, Ioana Marcu, iubita oficiala, si Diana Munteanu, nou intrata in peisaj. Fiecare lupta pentru fotbalist cu toate armele din dotare si fac orice pentru a detine suprematia.

17 iul. 2015, 11:15

Intre doua nu te ploua, dar nici bine nu iti prea e, spune un proverb din batrani, care i se aplica perfect fostului iubit al Ilincai Vandici, Ciprian Marica, scrie cancan.ro.

De cateva luni, atacantul nationalei traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Ioana Marcu, o tanara originara din Constanta, studenta a facultatii de medicina. Surpriza, insa. In peisaj a aparut si Diana Munteanu, recent divortata de Claudiu Niculescu.

Citeşte şi Ciprian Marica a renunţat la VEDETELE TV pentru o STUDENTĂ SEXY. Cum arată noua iubită FOTO

Fotbalistul a remarcat-o pe prezentatoarea TV in timp ce aceasta se bronza chiar pe plaja pe care el o detine in statiunea Mamaia. Asa cum era de asteptat, atacantul de la Konyaspor nu a ramas infierent in fata farmecelor Dianei si, chiar daca era implicat intr-o relatie, a trecut la atac.

La scurt timp a si reusit sa se bage in patul si in sufletul Dianei Munteanu, care a simtit nevoia sa spuna tuturor ca traieste o poveste de dragoste, postand o imagine blurata pe contul sau de socializare.

Citeşte şi Gest IMPRESIONANT al lui CIPRIAN MARICA

Nu stie pe care sa aleaga

La randul ei, Ioana a auzit zvonuri precum ca iubitul ei isi face de cap cu fosta sotie a lui Claudiu Niculescu, asa ca a facut tot ceea ce i-a stat in putinta pentru a petrece cat mai mult timp cu fotbalistul echipei nationale. Mai mult, ca riposta a pozei postate de Diana Munteanu, la randul ei, tanara a publicat pe facebook o imagine in care apare alaturi de atacant: „Fiecare stie de cealalta, insa nici una nu se lasa. Momentan, Ioana este iubita oficiala, insa Diana incepe sa castige teren in ochii fotbalistului. Amandoua lupta cu armele din dotare, mai ales ca Dianei i s-au aprins calcaiele foarte tare. La randul ei, Ioana este fosarte indragostita de iubitul ei si se teme sa nu il piarda”, a declarat un apropiat al fotbalistului.