Ciprian Marica, primul gol în Turcia

Atacantul român Ciprian Marica a marcat primul său gol în campionatul de fotbal al Turciei, duminică, în meciul pe care Konyaspor l-a terminat le egalitate, 1-1, cu Kayserispor, pe teren propriu, în cadrul etapei a patra.

29 sept. 2014, 06:01
Ciprian Marica, primul gol în Turcia

Ciprian Marica a deschis scorul în minutul 45, dintr-un penalty obţinut tot de el. Marica a jucat 74 de minute, după care a primit un cartonaş galben şi a fost schimbat cu bulgarul Dimităr Ranghelov. Gabriel Torje, integralist la echipa din Konya, a primit un cartonaş galben în min. 54. Kayserispor a egalat prin Necati Ateş, în min. 62.

Bogdan Stancu nu a marcat pentru Genclerbirligi, care s-a impus cu 3-1 la Ankara, în faţa celor de la Balikesirspor, dar a jucat tot meciul şi a pasat la ultimul gol. Berat Tosun (33, 75) şi Ugur Ciftci (77) au marcat pentru gazde, la care Liviu Antal a fost doar rezervă, iar Sercan Yildirim a înscris pentru vizitatori (57).

Rezultatele etapei:
Vineri
Galatasaray – Sivasspor 2-1
Sâmbătă
Trabzonspor – Kasîmpaşa 1-1
Beşiktaş – Eskişehirspor 1-1
Duminică
Caykur Rizespor – Bursaspor 0-1
Konyaspor – Kayserispor 1-1
Genclerbirligi – Balikesirspor 3-1
Akhisar Belediye – Fenerbahce 2-0

Luni vor avea loc partidele Karabukspor – Mersin Idmanyurdu şi Gaziantepspor – Istanbul Basakşehir.

În clasament, pe primul loc se află Akhisar Belediye, cu 10 puncte, urmată de Beşiktaş, 8 p, Genclerbirligi, 7 p, Galatasaray, 7 p, Fenerbahce, 7 p, etc. Konyaspor este pe locul 8, cu 5 puncte.