Ciprian Marica propune transferul anului la FCSB: „Nimeni n-ar mai juca în faţa lui”

Ciprian Marica spune că FCSB ar face o mutare extraordinară prin aducerea slovacului Adam Nemec, jucător care ar fi titular incontestabil în atacul vicecampioanei. Marica a amintit de o afirmaţie a lui Ioan Andone şi spune că este de acord cu fostul său antrenor.

22 mai 2018, 15:17
Ciprian Marica propune transferul anului la FCSB: „Nimeni n-ar mai juca în faţa lui”

Îmi aduc aminte ce spunea nea Ando: dacă FCSB îl va transfera pe Nemec, nu va mai juca niciun alt atacant în faţa lui, că orice antrenor l-ar prefera pe Nemec, aşa că tind să cred în ceea ce spune nea Ando. L-a şi antrenat pe Nemec, îl cunoaşte foarte bine, aşa că e un jucător care se pune în slujba echipei şi probabil că va fi un transfer bun pentru FCSB, dacă îl va reuşi„, a declarat Ciprian Marica.

La rândul său, antrenorul lui Dinamo, Florin Bratu a spus că acesta poate face ce vrea din vară, fiind liber de contract, nefiind surprins de interesul FCSB pentru el. „Nu m-a surprins declaraţia lui Becali că-l vrea pe Nemec, ne-am obişnuit. În plus, Nemec e jucător liber din vară şi poate să facă ceea ce-şi doreşte„, a precizat Bratu.