Ciprian Marica se apără: Nu sunt un hoţ. Am luat camera fotoreporterului ca să şterg filmarea

Fotbalistul Ciprian Marica a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, referitor la incidentul avut cu câţiva fotoreporteri care îl filmau, că a luat camera unuia dintre ei pentru a şterge înregistrarea, precizând că urma să înapoieze aparatul după ce făcea acest lucru.

19 sept. 2013, 17:25
Ciprian Marica se apără: Nu sunt un hoţ. Am luat camera fotoreporterului ca să şterg filmarea

Incidentele de aseară au degenerat. Ciprian Marica nu este un hoţ. Nu sunt omul care să fure. Am vrut să mă protejez de agresivitatea şi injuriile care mi s-au adresat. Ce s-a întâmplat aseară nu este singular. Lucrurile sunt premeditate. Îmi asum faptul că sunt sportiv de performanţă şi nu am ce să ascund, însă viaţa mea privată nu trebuie să privească pe nimeni.

Am vrut să mă protejez. Am cerut să nu mai fiu filmat, dar nu s-a întâmplat asta. Am încercat să iau camera acestor indivizi, să şterg filmarea cu mine şi nu pentru a o fura, urmând să o înapoiez după ce făceam acest lucru„, a explicat Ciprian Marica, citat de Mediafax, incidentul de miercuri seară, când a lovit şi i-a luat camera video unui jurnalist de la CanCan.

Atacantul echipei naţionale a afirmat că a înapoiat camera de luat vederi în această dimineaţă. „Trist este că aseară, la ora 03.50, mă aflam acasă, iar aceşti indivizi băteau cu pumnii şi picioarele să le înapoiez camera. Eram singur acasă şi nu aveam cum să le răspund. Am înapoiat camera de luat vederi. Astăzi de dimineaţă le-a fost predată. Camera nu avea card sau casetă, ci doar un hard intern. Am fost la poliţie şi am declarat ce aveam de declarat„, a precizat Marica.

Un fotoreporter a depus, joi, o plângere pentru agresiune la Secţia 4 de poliţie împotriva jucătorului Ciprian Marica, după ce aceştia au fost implicaţi într-un incident în trafic.

Citeşte şi Ciprian Marica, protagonistul unui scandal în centrul Bucureştiului. Află ce l-a scos din minţi pe fotbalist