Dupa finala am fost foarte stresat, foarte socat, m-am bucurat ca mi-am implinit visul, parca eram pe alta lume. Primul lucru pe care l-am facut a fost sa merg in camera de hotel si sa ma linistesc 10 minute. Am luat trofeul si fara sa imi dau seama am adormit cu el pe perna.

2. Ai un loc anume unde vrei sa pui trofeul?

Da, pentru trofeu am un loc acasa unde am mai multe lucruri cu Universitatea Craiova. Trofeul asta, dupa ce o sa-l vada toti craiovenii si o sa se bucure pentru mine, o sa-l pun acolo unde ii este locul, pe un dulapior, unde am mai multe lucruri de suflet.

3. Ce a insemnat pentru tine experienta „MasterChef”?

Am venit la „MasterChef” sa imi intrec limitele si experienta pe care am trait-o aici m-a facut sa imi dau seama ca esentialul pe care il cautam in viata, l-am gasit chiar aici.

4. Ce te face sa zambesti?

Viata pe care o duc, ma gandesc mereu la relatia pe care o am cu prietena mea, cu familia, cu prietenii si, sincer, cred ca atunci cand m-am nascut, m-am nascut zambind, sau m-am nascut la un doctor care zambea foarte mult.

5. La ce te uiti cu placere la televizor?

La televizor ma uit cu mare drag la emisiunile de cooking show, ma relaxeaza. Ele ma fac sa invat mai multe lucruri, dar nu imi permit sa retez meciurile Universitatii Craiova. 

6. Ce ai vrea sa faci pe viitor?

E clar, meseria mea se va schimba, voi incerca sa devin un bucatar bun, asa cum imi doresc de cand eram mic si mi-ar placea sa merg pe ideea de cooking show. As vrea sa duc experienta traita la „MasterChef” si buna dispozitie in randul oamenilor, sa ma vada, sa fie alaturi de mine atunci cand le gatesc.

7. Care este din punctul tau de vedere cea mai frumoasa vedeta din Romania si ce i-ai gati?

Patrizia Paglieri. Pentru ea as gati cele mai tari paste din lume. As incerca sa inventez o reteta, cu fructe de mare, dar nu ceva ce stie deja. 

8. Ce calitate crezi ca te-a ajutat sa castigi titlul de „MasterChef”?

Calitatile care m-au facut sa ajung „MasterChef” Romania au fost: creativitatea, relaxarea si faptul ca am fost eu. Am muncit mult. 

9. Ai o amintire amuzanta din experienta „MasterChef”?

Da, cand am fost in Maramures sa gatim. Dupa terminarea filmarilor au venit localnicii si ne-au servit cu horinca. A fost senzatie si ne-am ametit toti, erau toti foarte relaxati.

10. Cum e Ciprian in viata reala?

Ciprian in viata reala e asa cum l-ati vazut la „MasterChef”. Chiar nu am nimic in plus sau in minus. Asta sunt eu si atat stiu sa fac in bucatarie.

CIPRIAN OGARCA, CASTIGATOR MASTERCHEF

S-a nascut intr-o familie numeroasa cu 5 frati din Craiova. In prezent, Ciprian are 24 de ani si este agent de asigurari.

A plecat in Italia pentru a munci inainte de a incepe facultatea, sperand astfel sa isi poata ajuta familia. Dupa 3 luni a revenit in tara, afland ca a fost acceptat la facultate.

Mai tarziu, viata i s-a schimbat radical din cauza unui accident de masina, in urma caruia a stat imobilizat la pat doua luni.

Pasiunea pentru bucatarie a aparut inca din copilarie. Acasa tatal sau era cel care gatea si reusea mereu sa stranga toata familia in jurul mesei. De la el a furat toate secretele de baza ale bucatariei.

Si-a cucerit iubita cu taglieatele cu somon si sofran, fiind primul preparat pe care i l-a gatit. Preparatul sau favorit este piept de rata cu cus cus, stafide si ananas cu sos de soia.

„Ambitia de a-mi depasi limitele m-a adus la acest show, MasterChef pentru mine este cea mai mare provocare si merg pe premisa ca daca nu incerc totul in viata, nu am de unde sa stiu daca pierd chiar esentialul.”