Ciprioţii vor muri de foame: Magazinele alimentare mai au produse doar pentru maximum trei zile

Publicat: Sâmbătă, 23 Martie 2013 13:51 // Actualizat: Sâmbătă, 23 Martie 2013 16:53 // Sursa: RTV.net

După criza finaciară, Ciprul trebuie să se lupte acum şi cu o criză alimentară, supermarketurile anunţând că mai dispun de alimente pentru cel mult două zile.

Ciprul se află în pragul unei crizei alimentare. Preşedintele Asociaţiei cipriote pentru supermarketuri, Adamos Hadjiadamou , a declarat, potrivit canalului de televiziune RT, că în supermarketurile din insulă au mai rămas produse doar pentru două-trei zile.

În cazul în care băncile nu se vor deschide la începutul săptămânii viitoare, rafturile magazinelor din Cipru vor rămâne goale, a avertizat Hadjiadamou într-o declaraţie pentru televiziunea locală Sigma, informează Agerpres.

Ciprul a ajuns vineri la un acord cu Grecia privind vânzarea filialelor unor bănci cipriote, care operează pe teritoriul statului elen, iar Parlamentul de la Nicosia a aprobat primele măsuri ale planului de salvare, care trebuie să fie încheiat până luni, pentru ca insula să evite falimentul. Aceste măsuri, potrivit  estimărilor Băncii Centrale a Ciprului, ar trebui să aducă vistieriei 2 miliarde de euro.


loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Cipru criza alimentara plan de salvare supermarketuri
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
28 mar 02:14
...practic ţara din zona euro, iar replicile prăbuşirii sistemului economic se propagă în toate direcţiile sau: - Ciprioţii vor muri de foame: Magazinele alimentare mai au produse doar pentru maximum trei zile Eu personal nu ma simt bine nici cand dau peste anumite stiri locale care...
24 mar 01:05
...din Cipru vor rămâne goale, a avertizat Hadjiadamou într-o declaraţie pentru televiziunea locală Sigma, informează Agerpres. (sursa) Ce ma suprinde la aceasta stire este faptul ca si ei vorbesc tot de 2-3 zile, adica cam 72 de ore – rezerva de...
1
EUR
4.7607
RON
22 Apr
noapte 7 °
zi 15 °
Ultimele joburi adaugate
24 H