Circ la spital: La un pas de comă alcoolică, permis suspendat şi plăcuţe de înmatriculare expirate

Un şofer de 44 de ani din Prahova a fost prins de poliţişti cu o alcoolemie de 1 mg/l alcool pur în aerul expirat. După ce a fost testat cu etilotestul, poliţiştii l-au dus la spital pentru a i se recolta probe de sânge. Poliţiştii au descoperit că bărbatul avea permisul suspendat, iar maşina sa nu mai era înmatriculată din 2012.

28 mai 2013, 05:55
Circ la spital: La un pas de comă alcoolică, permis suspendat şi plăcuţe de înmatriculare expirate

Un bărbat din judeţul Prahova conduce în stare de ebrietate, cu toate că era la un pas de comă alcoolică, cu permisul suspendat şi cu plăcuţe de înmatriculare expirate. Şoferul tupeist a fost descoperit de poliţişti la un control de rutină. El abia mai putea să lege două vorbe în faţa oamenilor legii, potrivit România TV.

Citeşte şi Accident provocat de un şofer băut: Patru persoane au fost rănite

A fost surprins cu alcoolemia de 1,00 alcool pur în aerul expirat. În urma verificărilor s-a constatat că poseda permisul de conducere suspendat, iar autorismul nu mai e înmatriculat din 2012„, a declarat Marius Roşu, purtător de cuvânt al poliţiei locale.

 Citeşte şi Accident în Bacău, provocat de un tânăr băut şi fără permis care a furat o autoutilitară

Şoferul a fost prins in trafic pe Centura de Est a oraşului Ploieşti. După ce a fost verificat cu etilotestul, poliţişii l-au dus la spital pentru a i se recolta probele de sânge. Pe numele şoferului a fost deschis un dosar penal.