CIRC LA TV: Prigoană şi Măruţă şi-au aruncat replici dure în direct

Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruţă pentru a vorbi despre divorţul de Adriana Bahmuţeanu, Silviu Prigoană a fost deranjat de intervenţia telefonică a jurnalistei Roxana Iliescu şi a intrat într-un schimb de replici dure în direct cu prezentatorul.

24 apr. 2013, 16:19
CIRC LA TV: Prigoană şi Măruţă şi-au aruncat replici dure în direct

Silviu Prigoană şi-a ieşit din sărite din cauza comentariilor jurnalistei Roxana Iliescu, care a intrat în direct pentru a-şi da cu părerea despre relaţia afaceristului cu fosta soţie, Adriana Bahmuţeanu.

Cum poţi să faci, tu, o emisiune atât de cretină? Tu, un băiat deştept, chemi un geniu ca mine şi faci o emisiune atât de cretină? Suni o doamnă oarecare să îşi dea cu părerea. V-aţi OTV-izat şi voi. În America nu există emisiune pe genunchi, cum o faceţi voi„, a spus Prigoană.

Cătălin Măruţă nu s-a sfiit să-i dea o replică lui Prigoană în direct.

Pe unde vă duceţi, faceţi scandal şi spuneţi că sunt nişte emisiuni cretine. Dar, cu toate acestea, continuaţi să vă duceţi peste tot. Dumneavoastră daţi lecţii de moralitate? Nu dumneavoastră vă plăcea să vă duceţi la OTV şi să faceţi circ cu Adriana?„, i-a spus prezentatorul.