CIRC pe un stadion. Două antrenoare de atletism s-au luat la bătaie în faţa copiilor

Două antrenoare de atletism din Bistriţa s-au luat la bătaie pe stadion sub privirile copiilor care se aflau la antrenamente.

29 mai 2013, 15:57
CIRC pe un stadion. Două antrenoare de atletism s-au luat la bătaie în faţa copiilor

Maria Ciobănică, una dintre antrenoare, a declarat pentru sportulbistritean.ro că a fost agresată de Edith Magyarosi şi a depus plângere la poliţie în baza unui certificat medico-legal.

Divergenţele au început din cauza unui sportiv, care a fost antrenat de Maria şi acum e antrenat de Edith.

Ea a vorbit cu părinţii copilului şi tot îmi cere să îi dau legimitaţia sportivului. I-am spus că nu e nicio problemă dacă vrea copilul să se antreneze cu ea, dar că legitimaţia nu i-o pot da eu, legitimaţia i-o dă clubul. Am vorbit şi cu domnul director şi mi-a spus că legitimaţiile se dau de la club„, a declarat Maria Ciobănică.

VEZI ŞI Bătaie între poliţişti, în India: Doi oameni ai legii s-au luat la bătaie în plină stradă VIDEO

O altă divergenţă a fost legată de una dintre sportivele care se pregătesc cu Maria Ciobănică.

Ea i-a spus sportivei mele că nu vreau să o duc la concurs şi a chemat-o să se antreneze cu ea. Nu e adevărat că nu vreau să o duc la concurs, sportiva avea hemoglobina scăzută şi nu poate participa la acest concurs„, spune Maria Ciobănică, sugerând că Edit ar vrea să „îi fure” o sportivă.

Marţi dimineaţa, în urma unei dispute verbale, Edith Magyarosi a lovit-o cu umbrela pe Maria Ciobănică şi apoi a împins-o.

Am căzut, m-am lovit foarte tare la spate, la bazin. A venit SMURD-ul, am chemat şi poliţia„, spune Maria Ciobănică.

Contactată telefonic, Edith Magyarosi a recunoscut că a avut loc o altercaţie pe seama unui sportiv, dar că ea a fost cea agresată şi că nu a făcut altceva decât să se apere.

CITEŞTE ŞI Bărbat, BĂTUT CU PARUL de nevasta infidelă: Era beată, m-a luat la bătaie, m-a muşcat