Circul Metropolitan Bucureşti revine în sală cu o premieră

Circul Metropolitan București revine cu spectacole sub binecunoscuta sa cupolă, pentru prima dată în ultimele 8 luni, pe 3 octombrie 2020.

29 sept. 2020, 07:47
Circul Metropolitan Bucureşti revine în sală cu o premieră

Deschiderea stagiunii 2020-2021, în marea sală a Circului, este marcată de o dublă premieră așteptată îndelung de public și dorită în mod deosebit de artiști, care s-au antrenat și s-au pregătit, în tot acest timp, realizând numere noi, de o mare complexitate, special create pentru iubitorii acestei arte și pentru evoluția sub cupola.

Fluturi în Oglindă reprezintă numele și tema celor două spectacole gemene – Aripi Aurii și Cer de Argint – cu care Circul Metropolitan București a decis să își reînceapă evoluția în sală, în fața unui public limitat la cele maximum 500 de locuri ocupate, așa cum prevăd actualele norme legale impuse de măsurile de precauție cauzate de pandemie.

Astfel, programul spectacolelor în sală, din prima jumătate a lunii octombrie, este:

–        3 octombrie 2020, ora 15.00, Fluturi în Oglindă – ARIPI AURII

–        4 octombrie 2020, ora 11.00, Fluturi în Oglindă – ARIPI AURII

–        10 octombrie 2020, ora 15.00 Fluturi în Oglindă – CER DE ARGINT

–        11 octombrie 2020, ora 11.00 Fluturi în Oglindă – CER DE ARGINT

Iubitorii mari și mici ai artei circului sunt așteptați să se delecteze cu adevărate demonstrații de măiestrie, talent, precizie și pasiune pe care artiștii le vor oferi prin numere de acrobație la înălțime, de echilibristică, acrobație comică, numere de dresaj, care vor oferi posibilitatea întâlnirii cu frumoase exemplare cabaline.

Spectacolele gemene, Fluturi în Oglindă, se vor bucura de participarea extraordinară a cunoscutului interpret de muzică ușoară Adrian Daminescu.

Programul și regulamentul special care prevede și toate măsurile necesare protecției spectatorilor, în contextul actualei crize medicale, pentru a face posibilă participarea în siguranță a publicului la spectacole, în sală, sunt disponibile accesând pagina de Facebook sau website-ul www.circulmetropolitan.ro.


loading...
Partenerii noștri