Circulaţia feroviară, întreruptă pe Valea Jiului, din cauza copacilor căzuţi pe firul de contact

Publicat: Luni, 17 Octombrie 2016 09:56 // Actualizat: Luni, 17 Octombrie 2016 10:38 // Sursa: romaniatv.net

Circulația feroviară este închisă pe raza Sucursalei Regionale CF Craiova, între stațiile Valea Sadului și Lainici, din cauza vântului și a ploilor care au dus la căderi de copaci pe firul de contact, rupându-l, informează, luni, Compania Națională de Căi Ferate 'CFR' SA.

Până la remedierea defecțiunii, trenurile de călători sunt oprite temporar în gările de pe traseu și vor înregistra întârzieri în graficul de circulație. Momentan patru trenuri de călători se află în această situație și anume: R 2080, R 2081, R 2083, IR 1821.

Furtuna a închis porturile din Constanţa. Vântul a suflat cu putere

"Compania Națională de Căi Ferate 'CFR' SA informează că, în cursul acestei dimineți, începând cu ora 4:40, circulația feroviară este închisă (lipsă tensiune la linia de contact) pe raza Sucursalei Regionale CF Craiova, între stațiile CF Valea Sadului — Lainici. Din cauza fenomenelor meteorologice nefavorabile (averse, intensificări ale vântului) au căzut copaci pe firul de contact, provocând ruperea lui", afirmă compania.

Echipele de intervenție se află la fața locului și desfășoară operațiuni de înlăturare a copacilor căzuți și de remediere a liniei de contact, astfel încât circulația feroviară să poată fi reluată în cel mai scurt timp și în condiții de siguranță.

Compania Națională de Căi Ferate 'CFR' SA este compania care administrează infrastructura feroviară publică.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
CFR circulaţie feroviară întreruptă ploi trenuri blocate vânt
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8286
RON
03 Apr
noapte 4 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H