Circulaţia rutieră a fost reluată pe Transfăgărăşan UPDATE

Publicat: Luni, 13 August 2018 07:34 // Actualizat: Luni, 13 August 2018 16:40 // Sursa: romaniatv.net

Circulaţia rutieră a fost reluată luni, la ora 16.00, pe ambele sensuri pe DN 7C, Transfăgărăşan, între Bâlea Cascadă şi Cârţişoara, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Sibiu, Elena Welter.

UPDATE: Traficul rutier a fost blocat pe Transfăgărăşan luni, timp de şase ore, pentru ca pirotehniştii să detoneze două stânci, una care era în pericol să cadă şi alta rezultată în urma intervenţiei, care ocupa şoseaua.

Turiştii şi cabanierii au putut circula luni, până la ora 16.00, între Bâlea Cascadă şi Bâlea Lac, atât pe Transfăgărăşan, cât şi cu telecabina.

UPDATE: Traficul rutier va fi oprit luni, până la ora 16,00, pe DN 7C Transfăgărăşan, între Bâlea Cascadă şi Cârţişoara, pentru îndepărtarea unei stânci de pe carosabil, a anunţat purtătorul de cuvânt al Direcţiei Regionale de Drumuri Braşov, Robert Elekes.

"Se prelungeşte cu 2 ore intervenţia şi restricţia pe Transfăgărăşan. În urma exploziei a căzut o bucată foarte mare de stâncă pe şosea, care trebuie aruncată şi ea în aer jos, pe carosabil", a declarat sursa citată.

Şoferii nu vor putea circula luni, timp de patru ore, pe Transfăgărăşan, între Bâlea Cascadă şi Bâlea Lac, unde o echipă pirotehnică va detona o stâncă care pune în pericol traficul rutier, a anunţat vineri, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Braşov, Robert Elekes.

Potrivit sursei citate, traficul rutier între Bâlea Cascadă şi Bâlea Lac va fi oprit luni, între orele 10.00 şi 14.00.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a decis marţi, ca specialiştii genişti să intervină pentru înlăturarea cu exploziv a stâncilor care pun în pericol circulaţia rutieră pe Drumul Naţional DN 7C "Transfăgărăşan" la km 132+700 şi pe Drumul Forestier Sădurel, la punctul de intersecţie cu Valea Porcului.

"Potrivit hotărârilor CJSU, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Cpt. Dumitru Croitoru" al judeţului Sibiu a fost împuternicit să întreprindă demersurile legale pentru solicitarea echipei de specialişti în lucrări genistice de derocare din cadrul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Ministerului Afacerilor Interne al României. Secţia de Drumuri Naţionale Sibiu va asigura sprijinul logistic pentru evacuarea materialului rezultat în urma derocărilor şi restabilirea siguranţei circulaţiei pe Drumul Naţional DN 7C "Transfăgărăşan" la km 132+700. Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu va asigura restricţionarea circulaţiei pe durata executării lucrărilor de derocare", se arată într-un comunicat de presă al Prefecturii Sibiu.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Bâlea Cascadă Bâlea Lac transfăgărășan
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
13 aug 09:51
Răspunde | Votează email 0 email
MARIA
SE POARTA RUJURILE MOV: CUM DE SI-AU PERMIS SA RIDICE UN JANDARM DE LA FATA LOCULUI!?DNA JANDARM STEFANIA DE ABIA A DAT LICENTA LA ACADEMIA DE POLITIE SI AU TRIMIS-O IN MIJLOCUL PROTESTATARILOR CARE NU MANIFESTAU PASNIC1!?DNA E SI UN REPORTER EXCELENT CU EXPERIENTA NU NUMAI EDITOR CU EXPERIENTA:STIRILE NOASTRE SUNT COMENTATE INTERNATIONAL SI E BN CA SE GANDESC SA DEA BURSE:
1
EUR
4.8415
RON
26 May
noapte 9 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H