Circulaţia rutieră, întreruptă temporar pe ruta Craiova-Tulcea

Publicat: Luni, 23 Iunie 2014 11:58 // Actualizat: Luni, 23 Iunie 2014 12:03 // Sursa: romaniatv.net

Circulaţia rutieră va fi întreruptă temporar şi local în perioada 23-30 iunie din cauza unui transport agabaritic, pentru care a fost eliberată autorizaţie specială de transport pe ruta Craiova - Slatina - Piteşti - Centura Bucureşti - Babadag - Tulcea, potrivit Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) SA.

Convoiul va fi însoţit, conform prevederilor Autorizaţiei Speciale de Transport (AST), de două vehicule autorizate şi de un echipaj al Poliţiei Rutiere, iar transportul se va desfăşura etapizat, cu întreruperea temporară şi locală a circulaţiei rutiere, precizează un comunicat al CNADNR, remis luni AGERPRES.

Având în vedere faptul că acest transport va ocupa întreaga parte carosabilă, participanţii la trafic trebuie să respecte indicaţiile reprezentanţilor Poliţiei Rutiere astfel încât să nu se producă blocaje în trafic şi, în măsura în care este posibil, să evite utilizarea rutei pe care se va deplasa convoiul.

Citeşte şi Restricţii de circulaţie în staţiunea Mamaia pe perioada sezonului estival

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
23 iun 12:11
...din cauza unui transport agabaritic, pentru care a fost eliberată autorizaţie specială de transport pe ruta Craiova – …read more...
23 iun 12:04
... Circulaţia rutieră va fi întreruptă temporar şi local în perioada 23-30 iunie din cauza unui transport...
1
EUR
4.8297
RON
30 Mar
noapte 3 °
zi 5 °
Ultimele joburi adaugate
24 H