Circulaţia rutieră, RESTRICŢIONATĂ în weekend-uri pe CALEA VICTORIEI. Pietonii se vor plimba în voie

Primăria Capitalei vrea să restricţioneze circulaţia rutieră, în weekend-uri, pe Calea Victoriei. Măsura ar urma să fie aplicată de la jumătatea acestui an pe segmentul cuprins între Piața Victoriei și Ateneul Român.

14 ian. 2015, 13:13
Circulaţia rutieră, RESTRICŢIONATĂ în weekend-uri pe CALEA VICTORIEI. Pietonii se vor plimba în voie

Intentionam ca de la jumatatea acestui an, sambata si duminica, sa transformam Calea Victoriei, intre Piata Victoriei pana la Hilton, in strada pietonala. A doua faza va fi de la statuia lui Carol la bd. Regina Elisabeta. A treia faza va fi de la bd. Regina Elisabeta pana la Splai, ca o prelungire a Centrului Istoric„, a declarat primarul general, Sorin Oprescu, pentru Hotnews.ro.

În 2014, Primăria Capitalei a reabilitat Calea Victoriei, pe segmentul cuprins între Piața Victoriei și Bd. Regina Elisabeta.

De-a lungul a patru ani 480.000 de oameni mi-au cerut sa fac Calea Victoriei cum era in interbelic. Sambata si duminica daca te plimbai pe Calea Victoriei nu aveai ce face. Acum au inceput sa apara cafenele si resturante si ai unde sa iti plimbi copiii. Am facut pista de biciclete fiindca face parte din axa Nord-Sud si este la cererea biciclistilor. Sunt totusi 480.000 de oameni care au cerut asta„, a mai spus Oprescu.