Circulaţie blocată în centrul Bucureştiului. Zecii de troleibuze au fost oprite pe traseu

Circulaţia este blocată, vineri dimineaţă, în centrul Bucureştiului. Mai multe trolee nu mai pot cicula din cauza unei avarii la reţeaua de electricitate.

27 nov. 2020, 09:12
Circulaţie blocată în centrul Bucureştiului. Zecii de troleibuze au fost oprite pe traseu
Circulatie blocată în Bucureşti

Circulaţie blocată în centrul Bucureştiului, vineri dimineaţă, dupa ce mai multe troleibuze au ramas oprite pe sensul spre Universitate. Totul s-a întâmplat din cauza unei avarii la reteaua electrica a STB.

Portiunea afectata a fost intre Foisorul de Foc si Universitate. Zeci de troleibuze au fost oprite pe sensul spre Universitate. Compania STB a anuntat ca repara linia electrica rupta.

Circulaţie blocată în centrul Bucureştiului. Liniile 55, 66, 70 si 90,  blocate

„Liniile 55, 66, 70 si 90 – blocate. Cauza: intreruperea tensiunii in reteaua de alimentare, pentru remedierea avariei de la Foisorul de Foc”, a scris STB pe Twitter.

Citeşte şi Aglomeraţie în drum spre munte. Mii de români au început deja minivacanţa de 1 decembrie

 

Troleibuz în flăcări, în centrul Capitalei. Vehiculul a luat foc între Piaţa Victoriei şi Piaţa Romană

Un troleibuz a luat foc în luna iunie pe Bulevardul Lascăr Catargiu din Capitală, la faţa locului intervenindu-se cu două autospeciale cu apă şi spumă, una de descarcerare şi o ambulanţă SMURD.

Potrivit unei informări a IUSBIF, nu sunt victime. Într-un cmunicat al STB SA, se precizează: „Linia 86 – blocata pe Bd.Lascar Catargiu, pe sensul spre Gara de Nord. Cauza: eveniment de circulație”.

Potrivit România TV, în troleibuz se aflau şoferul şi încă un pasager.

Evenimentul a fost comentat pe Facebook de fostul consilier PNL Ciprian Ciucu, dar şi de Nicuşor Dan, candidatul susţinut de PNL pentru Primăria Capitalei.

„Un troleibuz a luat foc in Centru. De competentă ce este administraţia Firea. Eu nu imi aduc aminte de atât de multe incidente la RATB ca in aceste vremuri. Bucureşti, 2020! Pe timp de pace… Da, incompetenţa are si astfel de rezultate. Troleibuzele sunt vechi, neîntreţinute, neverificate. Din fericire nu sunt victime„, a afirmat Ciucu.